Home Articole Loto O doamna din New York a cistigat jackpotul $1 milion pe viata

O doamna din New York a cistigat jackpotul $1 milion pe viata

1,178 views

S-a cistigat jackpot-ul Loteriei New York chiar de Sarbatoarea Luminilor ! (aka Hanukkah )

O mamica din Long Island (sud-estul New Yorkului), Yuliya Lankri i-a spus sotului ei ca de sarbatori ar trebui sa cumpere un tichet razuibil la Loteria New Yorkului, tichet ce ofera ca premiu un jackpot in valoare de 1 milion de dolari anual pe viata – garantat  cel putin 20 milioane de dolari.

“Miracole se intampla, si s-au intamplat chiar de Sarbatoarea Luminilor, si eu cred in asta” spunea Lankri, 37 de ani, la o conferinta de presa invitata de Comisia Loteriei la sfarsitul lunii Ianuarie.

Yuliya Lankri, casnica si mamica a trei copii, a cumparat tichetul in valoare de $30 pe 21 Decembrie de la magazinul “Queens Village”.

“Toti banii sun tai tai” isi spunea singura cand a ajuns acasa.

Yuliya, care a emigrat din Rusia catre America acum 20 de ani, dupa razuirea tichetului a realizat ca a cistigat jackpotul in valoare de $661,800 dupa plata taxelor.

“Nu imi venea sa cred. Imi spuneam ‘este imposibil’ si am vorbit sa mergem a doua zi sa vedem care-i treaba.”

“Insa sotul meu a spus ‘Nu nu nu’. Vom merge astazi. Este real.”

Ea spune ca ea si sotul sau “au fost fericiti timp de 19 ani de casnicie” iar primul lucru care acesti bani le va cumpara este fericirea intr-un weekend la Paris in aceasta primavara, impreuna cu copii lor.

Deasemenea, le va plati taxa pentru colegiu celor doua fete, in varsta de 16 si 14 ani, si poate intr-o zi “ne vom cumpara o noua casa”.

Imediat dupa ce au auzit de jackpotul cistigat, fata in varsta de 16 ani si-a intrebat parintii daca ii pot cumpara un Mercedes in timp ce baietelul a cerut doar jucarii Transformers.

Pentru mai multe articole despre jackpot-uri si premii loto, aceesati pagina Articole Loto !

jackpot