Home Stiri si noutati Peste 7,5 milioane de dolari ale Webmoney Ucraina blocate de fisc

Peste 7,5 milioane de dolari ale Webmoney Ucraina blocate de fisc

1,166 views
SHARE
Webmoney
Webmoney

 

Plăţile online demult sunt folosite de milioane şi milioane de utilizatori ai internetului. Astăzi, există o mulţime de sisteme de plăţi online, una din liderii acestora fiind WebMoney.

De exemplu, în Ucraina, sistemul lucrează din 2003, şi în acest timp a fost utilizat de circa 2 milioane de oameni. Cu toate că persistă pe piaţă de atâta timp, WebMoney .UA nici până acum nu poate să coordoneze activitatea sa cu Banca Naţională.

Din declaraţiile serviciului de presă a Băncii Naţionale, activitatea WebMoney pe teritoriul Ucrainei poate fi socotită ca neligibilă. Cu toate că anul trecut au fost efectuate controale fiscale asupra tuturor sistemelor de plăţi online, la WebMoney nu au fost detectate încălcări. Principala cauză de interzicerea a activităţii, a constituit legea primită de parlament, care spune că dreptul de a emite „banii electronici” îl au doar băncile.

Pe 11 iunie, agenţia fiscală a efectuat percheziţii în oficiul principal din Kiev, de unde a sustras purtătorii electronici de informaţie. Din surse neoficiale, a apărut informaţia că percheziţiile au fost efectuate şi la domiciliile conducerii companiei. De asemenea, au fost blocate conturile bancare ale companiilor care au cooperat cu WebMoney .UA. Suma totală a conturilor depăşeşte 7,5$ milioane.

Avocaţii companiei Webmoney încearcă să identifice cauzele şi legalitatea acestor acţiuni. În acelaşi timp, ei declară că această situaţie nicidecum nu va afecta utilizatorii simpli. Cu toate acestea deja pervin plângeri asupra blocarea conturilor. Unii utilizatori au probleme cu scoaterea banilor pe carduri bancare.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов