Home Articole Loto Povesti cu castigatori: Steven Lloyd @ Powerball – 19 Noiembrie, 2011

Povesti cu castigatori: Steven Lloyd @ Powerball – 19 Noiembrie, 2011

1,337 views
SHARE

Folosind restul ramas din cumpararea unei cafele de la bar, Steven Lloyd a cumparat un tichet la loteria Powerball ceea ce s-a dovedit mai tarziu a fi biletul castigator a unui jackpot de $37,6 milioane de dolari.

Directorul executiv al Loteriei, Todd Rucci a prezentat cec-ul numele castigatorului in varsta de 51 de ani, Steven Lloyd, alaturi suma castigata – $37,622,580.20 la loteria de pe 19 Noiembrie, 2011.

Lloyd a ghicit toate cele 5 numere albe – 9, 16, 17, 28 si 30 – si numarul rosu – 11 (Powerball), pentru a castiga cel mai mare jackpot din Pennsylvania oferit unui jucator din Luzerne County. Lloyd a ales sa primeasca valoarea premiului in suma forfetara, cu 25 procente mai putin, acestea ducandu-se spre trezoreria statului.

“Uitasem ca am cumparat biletul pana am vizitat-o pe mama, iar sora mea m-a sunat sa-mi zica ca marele castigator al jackputului cumparase biletul de la magazinul “Exeter Turkey Hill.” spunea Llyoid. “Am cautat printre tichetele de pe birou si nu-mi venea a crede ce am vazut pe biletul castigator. Mama credea ca ceva nu a mers bine pana cand i-am spus ca am biletul castigator la Powerball.”

Lloyd, care spune ca si-a verificat tichetul de 50 de ori inainte sa creada ca este castigatorul jackpotului cumparat de la Turkey Hill Minit” localizat pe 980 Wyoming Ave., Exeter, Luzerne County pe 17 Noiembrie. El a prezentat biletul pentru validare in dimineata urmatoare la sediul central al Loteriei din Middletown, Dauphin County. Oficialii Loteriei au confirmat ca el este castigatorul jackpotului dupa examinarea tichetului.

“Steven Lloyd ia acasa cel mai mare premiu de la extragerea de pe 19 Noiembrie Powerball, dar el nu este singurul castigator” spunea Rucci. “Nu numai ca Powerball ofera cele mai mari oportunitati de a crea milionari in statul Pennsylvania, insa vanzarile inregistrate au generat aproape 65 milioane de dolari care se vor duce catre batranii din stat.”

“Nu sunt in cautarea unei vieti cu exces de bani” spunea Lloyd. “Doar una usoara, mult mai interesanta unde pot utiliza banii pentru ‘a merge mai departe’, iar odata ce lucrurile se vor calma si ne vom da seama cum sa folosim banii pentru a fi cel mai bine.”

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов