Home Articole Loto Povesti cu cistigatori: James ‘Jimmy’ Freeman @ Powerball – 8 Iunie, 2011

Povesti cu cistigatori: James ‘Jimmy’ Freeman @ Powerball – 8 Iunie, 2011

1,751 views
SHARE

James ‘Jimmy’ Freeman, un pensionar fost lucrator civil in Armata Marina din Fall River,  s-a dus sa isi revendice premiul la numai citeva ore dupa ce a auzit ca a cistigat jackpotul de 25,6 milioane de dolari in cadrul extragerii la Loteria Powerball de pe 8 Iunie. Tichetul cistigator la loteria Powerball este primul vindut in stat dupa ce jocul a fost proaspat introdus in Massachusetts, Ianuarie 2010.

Numerele sale castigatoare: 14, 37, 44, 45, 53 si Powerball 29 au fost alese aleatoriu cu functia ‘Quick Pick’. Freeman spune ca joaca cativa dolari in fiecare zi, majoritatea prin functia Quick Pick, insa mereu s-a rugat si a visat ca va cistiga un jackpot mare – atunci, visul sau s-a implinit.

Freeman a ajuns la Sediul Loteriei Braintree, impreuna cu bunul sau prieten – Russ Gamson care l-a sunat la 7:30 am indemnindu-l sa verifice tichetele la Powerball deoarece tichetul castigator fusese vindut in Fall River. Imediat dupa ce a realizat ca a cistigat jackpotul, Freeman a spus “Doamne Russ – eu sunt – am cistigat jackpotul.”

Freeman a ales sa primeasca toti banii odata, adica 13,4 milioane de dolari. Atunci cand Freeman si-a primit cistigurile, el a declarat reporterilor ca planuieste sa-si cumpere o masina – “Hyundai Elantra”.

 

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов