Home Articole Loto Povesti cu cistigatori: Thomas Morris @ Powerball – 10 August 2011

Povesti cu cistigatori: Thomas Morris @ Powerball – 10 August 2011

1,665 views

Thomas Morris in mod normal cumpara un tichet a cate 3 linii completate, insa pe 10 August acesta a cumparat 5 tichete pentru extragerea din acea noapte. “Nu a fost ceva normal” spunea rezidentul din Burnsville. Atunci cind vinzatorul i-a intins biletul, Morris i-a spus “Nu trebuie sa vinzi mai multe tichete – eu il am pe cel cistigator.” Morris l-a bagat apoi in buzunar si a uitat de el deoarece era grabit sa plece spre Indiana pentru a rezolva o problema de serviciu.

In seara urmatoare, sotia lui Morris – Kathleen era ocupata acasa atunci cind a auzit numere norocoase de la Loteria Powerball la TV. “Atunci am crezut ‘nu am jucat noi aceste numere; nu au nici o semnificatie pentru noi.”

A doua zi, cind cei doi ascultau stirile, (11 August), ei au auzit ca biletul norocos la Powerball s-a vandut in Dakota County. Kathleen i-a spus atunci lui Thomas “Pacat ca nu avem si noi un tichet”. Thomas i-a spus apoi sotiei ca a cumparat cateva bilete. Apoi cei doi au verificat numerele impreuna dupa care au descoperit tichetul cistigator al jackpotului de $228,9 milioane.

SuperAmerica, 16161 Cedar Ave din Lakeville a vandut tichetul norocos, motiv pentru care magazinul va primi un bonus de $50,000.

Numerele norocoase au fost: 11, 18, 36, 41, 46 si Powerball 38.