Home Articole Loto Povesti cu cistigatori: William “Bill” Swanson II @ Powerball – 23 Aprilie,...

Povesti cu cistigatori: William “Bill” Swanson II @ Powerball – 23 Aprilie, 2011

991 views

Un om de stiinta din Indiana a cistigat jackpotul la Powerball in valoare de $74 milioane de dolari

Aprilie, 2011 este cunoscuta ca o luna fructuoasa pentru jucatorii la loteria Powerball, in special cei din Indiana care au incasat jackpoturi in valoare de aproape 300 milioane de dolari. Deasemenea, doi sudori din Clarksville, Indiana au incasat un jackpot de 221.7 milioane de dolari.

Jackpotul Powerball de pe 23 Aprilie, 2011 ii apartine lui William “Bill” Swanson II.

Swanson este nascut in Indiana, acolo unde a profesat geologia. El a fost nascut in Gary si a crescut in Merrillville, nord-vestul Indianei, aproximativ la 40 de mile de Chicago. Swanson este absolvent al Universitatii Indiana. El a fost in Merrilllville unde isi vizita mama de 81 de ani, Marilyn Swanson, atunci cind a cumparat un tichet la Powerball prin sistemul ‘quick pick’ (numere aleatorii).

Bill Swanson a cumparat tichetul de la Meijer, localizat pe 611 W. Lincoln Hwy. Omul de stiinta a reusit sa potriveasca sansa sa de 1:195,249,054 intr-una cistigatoare pentru extragerea de pe 23 Aprilie. Iata si numerele care l-au facut bogat peste noapte: 3-11-47-48-58, Pb: 19.

Swanson a avut optiunea de a alege intre 74 milioane de dolari livrati in rate timp de 30 de ani sau intr-o suma fixa de $37.7 milioane (inainte de a plati taxele). El a optat sa culeaga roadele acum si a incasat un cec de $27 milioane dupa plata taxelor.

Swanson, impreuna cu mama sa, cumparau tichetele la Powerball ori de cate ori acesta venea sa o viziteze. Ei cumparasera doua tichete pentru extragerea de pe 23 Aprilie.

El deja ajunsese inapoi in Houston atunci cand mama sa, Marilyn a verificat tichetele si a descoperit cistigul. Ea l-a chemat imediat. El s-a urcat rapid intr-un avion si a zburat inapoi catre Merrillville.

Swanson spune ca vrea sa-si ajute mama care a ramas vaduva dupa 58 de ani de casatorie.

“Ea poate trai restul vietii ei exact asa cum vrea” spunea Bill Swanson. “Ea nu va trebui sa mearga niciodata la un azil de batrani.”

Cu banii incasati pe Jackpotul loteriei Powerball, Swanson a reusit sa-si mute mama aproape de el, in Houston. El i-a cumparat mamei o noua casa si un Cadillac. Cit despre el, Swanson nu este sigur ca el va demisiona. “Imi place munca mea. Am nevoie de putin timp inainte de a-mi da seama daca sa ma retrag” declara Bill Swanson.

Powerball

 

Pariaza acum la Powerball si spune-ti povestea ta !