Home Articole Loto Premiu de milioane de dolari, aproape nerevendicat

Premiu de milioane de dolari, aproape nerevendicat

844 views
SHARE

Pentru trei zile, angajatii din statia Kelley Williamson Mobil care au vandut biletul norocos in valoare de 14.3 milioane de dolari la extragerea de Simbata in cadrul loteriei Megabucks se intrebau cine este norocosul cistigator al acestui jackpot.

Ei sperau ca este un client regulat, cum ar fi Napolean Elvord, un veteran suferind ce are nevoie de un transplant la rinichi, care vine de cateva ori pe zi pentru a primi ceea ce el numeste “cea mai buna cafea din Madison” iar in majoritatea zilelor pentru a cumpara tichete la loterie.

“L-am intrebat in ziua urmatoare: ‘Tu esti marele cistigator?’ spunea Paul Muchie, 29 de ani, care a vindut biletul la magazinul 3859 E. Washington Ave. din Far Eeast Side.

Elvord a spus ca nu a fost el, insa zilele treceau si nimeni nu aparea pentru a-si revendica milioanele, asa ca managerul Corky Wunderlin l-a intrebat inca o data.

“El credea ca este vorba despre extragerea de Miercuri, care deja avea un cistigator, spunea Wunderlin.

Elvord spune ca a gasit tichetul de la extragerea de Simbata acasa la el, pe masa. “Citeva persoane mi-au dat numere” spune el, pe care le-a comparat cu cele de pe tichet, si nu se potriveau.

Asa ca Elvord a dus tichetul la sediul Loteriei Wisconsin pentru a vedea daca el este cistigatorul. “Primul lucru care m-au intrebat a fost: ‘Tu ai ales numerele’?”

Majoritatea persoanelor care vin ei stiu ca au tichetul norocos, explica Michael Edmonds, directorul loteriei.

Ce-i trecea oare prin cap atunci cind a realizat ca a cistigat un jackpot de milioane ?

“Inca imi trece prin cap” spunea Elvord, care a optat pentru suma forfetara de 10.2 milioane de dolari iar in urma taxelor acesta incasind 6.87 milioane.

Prioritate este acum ingrijirea sanatatii sale, spunea Elvord. Deasemenea el planuieste sa se intoarca la climatul mai cald din regiunea sa natala, Texas.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов