Home Articole Loto Premiul Loteriei Iowa revendicat dupa 364 de zile, 22 de ore si...

Premiul Loteriei Iowa revendicat dupa 364 de zile, 22 de ore si 10 minute

890 views

Misterul a inceput Joi, 23 Decembrie, 2010. Ora: 3:24 pm. Cineva a cumparat un tichet la loteria ‘Hot Lotto’. 6  zile mai tarziu, tichetul s-a dovedit a fi castigatorul jackpotului de 16,5 milioane de dolari. Apoi, timp de 364 de zile, 22 de ore si 10 minute, nimeni nu s-a prezentat cu biletul la agentia de loterie.

Pe 29 Decembrie, ora 2.10 p.m., doi avocati de la firma ‘Des Moines’, au prezentat tichetul, fix cu o ora si 50 de minute inainte ca biletul sa expire. Insa castigatorul a ramas in continuare sub umbra.

Persoana principala responsabila pentru dezvelirea misterului este un veteran de armata si un fost ofiter de politie numit Steve Bodge, vicepresedintele compartimentului de securitate in cadrul Loteriei Iowa.

In acest caz este ceva mai mult la mijloc decat cateva milioane de dolari. Integritatea loteriei Iowa este principalul factor. Daca cineva ramane sub anonimat atunci va submina increderea publicului si va oferi impresia unui joc necorespunzator, spunea Bogle.

“Nu va merge daca lumea nu crede ca toata lumea are aceleasi sanse de castig” spunea el. “Nu este nimic care sa sugestioneze ca s-a intamplat ceva murdar aici, insa noi trebuie sa verificam fiecare unghi pentru a cunoaste daca tichetul a fost obtinut legal, posedat legal si revendicat legal.”

Shaw, 76 de ani, este un alt avocet. El nu este castigatorul. El reprezinta castigatorul sau castigatorii. Shaw spune ca a planuit o intalnire cu oficialii loteriei Iowa in aceasta saptamana.

“Cred ca totul va fi in ordine atunci cand toate lucrurile vor fi puse pe masa” spunea Shaw.

Va trebui sa fie. Daca persoana sau persoanele din spatele avocatului Shaw care ii reprezinta nu sunt cunoscuti de oficialii loteriei atunci ei nu vor fi platiti.

“Daca nu putem obtine aceasta informatie atunci nu exista nici o cale intre mine si Terry Rich (managerul Loteriei Iowa) pentru a recomanda plata tichetului” spunea Bogle.

Deci Bogle este atat detective cat si un gardian de onoare in cel mai ciudat caz al castigarii unui jackpot in ultimii 26 de ani din istoria loteriei Iowa. El nu a specificat pasii pe care ii va urma pentru a verifica castigul, dar Bogle a fost un om al legii timp de 36 de ani si s-a descurcat cu cazuri de la omucideri pana la mici furturi.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!