Home Articole Loto Premiul Powerball s-a castigat, dar cine este castigatorul ?

Premiul Powerball s-a castigat, dar cine este castigatorul ?

808 views
SHARE

Cineva din Connecticut a cumparat un tichet la loterie ce valoreaza $254 milioane de dolari – dar, pana acum, nimeni nu stie cine este.

Oficialii Powerball spun ca cineva din Fairfield County a cumparat un tichet la Powerball unde a ghicit toate cele 6 numere norocoase – 12, 14, 43, 49, 46 si 36. Un zvon local spune ca biletul a fost vandut la Belltown Superette din Stamford, un magazin cu o reputatie in vanzarea biletelor castigatoare.

Acum exista o intorsatura destul de ciudata in cazul biletului castigator la loteria Powerball. Proprietarul magazinului spune ca a venit un barbat care pretinde ca a cumparat niste numere castigatoare.

Exista o singura problema si este una chiar uriasa – el spune ca a pierdut biletul.

Omul spune ca a pierdut biletul la Belltown Superette in Stamford.

“El a pus ca este numarul lui, dar nu poate gasi un bilet pierdut, deci nu stiu ce sa zic. (Cat de suparat a fost el?) Un pic deranjat” spunea Suni Patel, proprietarul magazinului.

Ea spune ca omul lucreaza pentru Departamentul de Salubritate din Stamford. El pretinde ca a cumparat biletul si are numerele norocoase, insa nu mai are tichetul.

In ceea ce priveste misteriosul milionar, Suni este optimista. “Sper ca il va gasi, credeti-ma” spunea Patel.

Daca tipul care spunea ca a pierdut biletul castigator chiar a cumparat acel bilet, el are la dispozitie 6 luni pentru a depune o cerere, insa trebuie sa demonstreze ca l-a cumparat.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов