Home Articole Loto Primul mare castigator al jocului 5 Card Cash !

Primul mare castigator al jocului 5 Card Cash !

1,145 views

Castigurile mari apar la mai putin de-o saptamana de la lansarea jocului 5 Card Cash !

Steven Mclntyre, rezident al orasului Loisville, a primit un cupon in cutia postala saptamana trecuta de la Loteria Kentucky, in care el recunoaste ca nu ar fi anticipat niciodata ziua in care el s-ar afla la sediul loteriei cu un cec in valoare de $100,000.

Dar in cele din urma aceasta s-a dovedit a fi scena in care Luni dimineata Mclntyre a devenit primul castigator al premiului la categoria I in cadrul jocului 5 Card Cash. El a ghicit toate cele 5 simboluri la extragerea de Sambata noaptea pentru a castiga un premiu de $100,000. 5 Card Cash a iesit la vanzare in urma cu 6 zile.

Cu toate acestea, implicarea lui McIntyre cu jocul de loto merge mai departe. “Sunt un membru al Clubului de Distractie al Jucatorilor loteriei iar in urma cu un an m-am orientat spre descoperirea unor noi concept de joc” spunea McIntyre. “Imi aduc aminte ca urmeam jocul care foloseste simboluri in loc de numere, si chiar mi-a atras punctual de vedere deoarece parea mai simplu si mai distractive. Nu m-am gandit niciodata la acel moment ca voi castiga vreodata.”

Saptamana trecuta, McIntyre a primit un cupon in casuta postala in care I se oferea un tichet gratuit la jocul 5 Card Cash daca ar fi cumparat doua tichete la acest joc. “Am luat cuponul si m-am dus la Dongar Food Mart de unde am cumparat 3 tichete iar la unul am avut un castig imediat de 2$” spunea el. “Am verificat site-ul loteriei de Sambata noapte pentru a vedea care sunt simbolurile castigatoare care au fost extrase si m-am tot uitat la ecranul computerului si la tichetul meu in mai multe randuri deoarece se nimereau !”

McIntyre stia ca a castigat, dar nu stia exact cat. “Apoi mi-am adus aminte ca am pastrat una dintre brosurile jocului in camionul meu” a spus el. “M-am dus in viteza la camion imbracat in pijamale si am apucat brosura. Aproape  am cazut atunci cand am vazut ca premiul cel mare era $100,000 !

Tehnicianul de servicii al companiei AT&T intentioneaza sa-si achite facturile si probabil ca va face cateva calatorii cu banii castigati.

Tichetele 5 Card Cash sunt disponibile la toti comerciantii loteriei Kentucky iar extragerile pentru jocul de $2 au loc de Luni pana Sambata in fiecare noapte.

 

5 Card Cash

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!