Home Articole Loto Primul mare castigator al jocului 5 Card Cash !

Primul mare castigator al jocului 5 Card Cash !

938 views
SHARE

Castigurile mari apar la mai putin de-o saptamana de la lansarea jocului 5 Card Cash !

Steven Mclntyre, rezident al orasului Loisville, a primit un cupon in cutia postala saptamana trecuta de la Loteria Kentucky, in care el recunoaste ca nu ar fi anticipat niciodata ziua in care el s-ar afla la sediul loteriei cu un cec in valoare de $100,000.

Dar in cele din urma aceasta s-a dovedit a fi scena in care Luni dimineata Mclntyre a devenit primul castigator al premiului la categoria I in cadrul jocului 5 Card Cash. El a ghicit toate cele 5 simboluri la extragerea de Sambata noaptea pentru a castiga un premiu de $100,000. 5 Card Cash a iesit la vanzare in urma cu 6 zile.

Cu toate acestea, implicarea lui McIntyre cu jocul de loto merge mai departe. “Sunt un membru al Clubului de Distractie al Jucatorilor loteriei iar in urma cu un an m-am orientat spre descoperirea unor noi concept de joc” spunea McIntyre. “Imi aduc aminte ca urmeam jocul care foloseste simboluri in loc de numere, si chiar mi-a atras punctual de vedere deoarece parea mai simplu si mai distractive. Nu m-am gandit niciodata la acel moment ca voi castiga vreodata.”

Saptamana trecuta, McIntyre a primit un cupon in casuta postala in care I se oferea un tichet gratuit la jocul 5 Card Cash daca ar fi cumparat doua tichete la acest joc. “Am luat cuponul si m-am dus la Dongar Food Mart de unde am cumparat 3 tichete iar la unul am avut un castig imediat de 2$” spunea el. “Am verificat site-ul loteriei de Sambata noapte pentru a vedea care sunt simbolurile castigatoare care au fost extrase si m-am tot uitat la ecranul computerului si la tichetul meu in mai multe randuri deoarece se nimereau !”

McIntyre stia ca a castigat, dar nu stia exact cat. “Apoi mi-am adus aminte ca am pastrat una dintre brosurile jocului in camionul meu” a spus el. “M-am dus in viteza la camion imbracat in pijamale si am apucat brosura. Aproape  am cazut atunci cand am vazut ca premiul cel mare era $100,000 !

Tehnicianul de servicii al companiei AT&T intentioneaza sa-si achite facturile si probabil ca va face cateva calatorii cu banii castigati.

Tichetele 5 Card Cash sunt disponibile la toti comerciantii loteriei Kentucky iar extragerile pentru jocul de $2 au loc de Luni pana Sambata in fiecare noapte.

 

5 Card Cash

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов