Home Articole Loto Tichetul cistigator la loteria americana Powerball a fost vandut la un supermarket...

Tichetul cistigator la loteria americana Powerball a fost vandut la un supermarket din Rhode Island

752 views
0
SHARE

Loteria americana Oficialii Loteriei din Rhode Island spun ca tichetul cistigator al jackpotului la loteria americana Powerball de Simbata in valoare de $336,4 milioane a fost vindut la supermarketul Stop & Shop de pe strada 250 Bellevue Avenue din Newport.

Biletul cumparat la loteria americana Powerball din Rhode Island a fost singurul care a ghicit cele 5 numere norocoase plus numarul Powerball, cistigand astfel ceea ce oficialii au numit – al #6-lea jackpot ca marime din istoria Statele Unite si al #3-lea ca marime cistigat de un singur tichet.

Loteria americana Powerball a declarat Luni ca nimeni nu a revendicat premiul pana acum, ceea ce nu este surprinzator.

Suma exacta a premiului la loteria americana Powerball daca cistigatorul si-ar alege plati anuale pe o perioada de 30 de ani este de $336,336,229 milioane.

Daca totusi cistigatorul ar alege variante unei sume forfetare, acesta ar primi $209,966,435 dupa plata taxelor.

Conform loteriei, cistigatorul a cumparat tichete in valoare de $9. Conform preturilor tichetelor la loteria americana Powerball, este posibil ca cistigatorul sa fi cumparat 3 tichete Powerball, fiecare dintre ele avind extra-optiunea Power Play. Cu toate acestea, Power Play are impact asupra premiilor non-jackpot, deci cistigatorul nu a avut nevoie de optiunea Power Play de aceasta data – insa cu singuranta nu le pasa de cei 3$ cheltuiti in plus tinand cont ca acest premiu le-a schimbat viata.

Pretul tichetului la loteria americana Powerball a crescut luna trecuta de la 1$ la 2$. Aceste modificari de preturi aproape ca au dublat premiile jackpot incepand cu 1 Februarie 2012.

11 alte persoane care au cumparat tichete la loteria americana Powerball pentru extragerea de Simbata au ghicit 5 numere pentru un premiu de $1,000,000: 1 din Colorado, 1 din Idaho, 1 din Louisiana, 1 din Minnesota, 1 din Missouri, 2 din New York, 1 din Oregon, 1 din Pennsylvania, 1 din South Carolina si 1 din Wisconsin.

Niciunul dintre premiile de mai sus nu au adaugat extra-optiunea Power Play, astfel ca premiile nu s-au dublat la $2,000,000.

Loteria americana Powerball este jucata in 42 de state plus Washington si Insulele Virgine.

Sansa de a cistiga jackpotul la loteria americana Powerball este de 1: 175 milioane.

Pentru mai multe articole asemanatoare, vizitati sectiunea Articole Loto !