Home Articole Loto Top 5 premii loto saptamana asta

Top 5 premii loto saptamana asta

1,378 views
SHARE

Loteriile din toata lumea ofera saptamanal premii colosale. Din fericire, de cativa ani, o data cu aparitia internetului, putem si noi sa jucam la cele mai exotice sau cele mai mari loterii din lume. Premiile la marile loterii sunt de zeci de ori mai mari decat la loteria din Moldova sau cea din Romania iar sansele de castig sunt cel putin la fel de mari.

Iata care sunt cele mai mari premii pe care le poti castiga saptamana asta la loteriile lumii :

1)Megamillions din America ofera Vineri 26 iulie un premiu de 19 milioane de Euro celui care ghiceste toate numerele extrase!

2)EuroMillions, cea mai mare loterie europeana, are un premiu de 15 milioane de euro pentru fericitul castigator; Extragerea are loc in 26 iulie.

3) Eurojackpot, o alta loterie mare din Europa, are de oferit un premiu de 10 milioane de euro pentru norocosul care ghiceste toate numerele. Extragerea are loc in 26 iulie;

4) Elgordo, loteria spaniola ofera aproape 7 miliane de euro drept premiu celui care ghiceste in 28 iulie toate numerele extrase;

5) Cel mai mic premiu din topul nostru ( daca il putem numi mic) este cel oferit de loteria australiana Ozloto. Valoarea lui este de doar 1.800.000 dolari si va fi extras in 30 iulie.

Asadar, daca vreti sa va imbogatiti, aveti sansa sa o faceti jucand la una din loteriile de mai sus sau chiar la toate.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов
lotto sendplay loto5 stele lotoобзор Lottosend14 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов