Home Articole Loto Un om din Indiana a cistigat 5 milioane la Loto Hoosier

Un om din Indiana a cistigat 5 milioane la Loto Hoosier

1,000 views
SHARE

Loto Hoosier

Un om din Muncie, Indiana, a devenit ultimul cistigator de la Loto Hoosier.

Ricky Wilber a crescut la doar cateva blocuri distanta de locul de unde el si-a achizitionat tichetul la Loto Hoosier, Villa Pantry – 603 W. Jackson Street din Muncie, acolo unde el a cistigat un premiu in valoare de 5 milioane de dolari.

“Uimitor si de necrezut” a descries Wilber cistigul sau.

Lui Wilber i-a luat cateva zile pentru a-si pune afacerile in ordine, sa angajeze un avocat si un consilier fiscal inainte de a-si ridica premiul. Imediat dupa prezentarea tichetului la sediul central al Loto Hoosier pe 21 Februarie, el a retrait momentul cistigarii acelui premiu.

“Am fugit inapoi la magazine si am sarit in sus lovindu-ma de tavan” spunea Wilber. “I-am spus functionarului, Kelsey, ‘Vrei sa imbratisezi un milionar’?”

Wilber l-a adus pe Mark Shelton, amicul sau de mai bine de 20 de ani, atunci cand si-a ridicat premiul de la sediul Loto Hoosier.

“Cind m-a sunat prima data mi-a spus: ‘Ghiceste ce am facut.’; Am fost usurat la aflarea vestii, insa am crezut ca glumeste cand mi-a spus ca a cistigat 5 milioane de dolari, dar mi-am dat seama de vocea sa ca nu minte. Nu I se putea intampla la o persoana mai buna, mai draguta.”

Wilber a lucrat ca templar pentru mai mult de 30 de ani. El nu are planuri in a-si parasi munca, dar spera sa poata lucra lucra pentru el acum.  El are trei copii mari si o nepotica. Ziua in care el si-a cumparat tichetul cistigator, era afara cu nepoata sa, Kmart pentru a-i cumpara un costum nou.

Cu cistigurile sale, Wilber planuieste sa plece intr-o vacanta sa-si viziteze familia din Tennessee si sa faca ceva ce nu a facut in cei 50 si ceva de ani – sa vada oceanul. El va incerca sa inceapa usor si sa-si consulte consilierul fiscal inainte de a intra intr-un proiect costisitor. El planuieste sa ramana in aceeasi casa pe care a cumparat-o de la tatal sau si sa pastreze camionul pe care l-a cumparat cu nu foarte mult timp in urma.

Wilber a ales ca premiul Loto Hoosier sa fie livrat ca suma forfetara, adica $3.4 milioane dupa plata taxelor.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов