Home Articole Loto Un om din Indiana a cistigat 5 milioane la Loto Hoosier

Un om din Indiana a cistigat 5 milioane la Loto Hoosier

1,276 views

Loto Hoosier

Un om din Muncie, Indiana, a devenit ultimul cistigator de la Loto Hoosier.

Ricky Wilber a crescut la doar cateva blocuri distanta de locul de unde el si-a achizitionat tichetul la Loto Hoosier, Villa Pantry – 603 W. Jackson Street din Muncie, acolo unde el a cistigat un premiu in valoare de 5 milioane de dolari.

“Uimitor si de necrezut” a descries Wilber cistigul sau.

Lui Wilber i-a luat cateva zile pentru a-si pune afacerile in ordine, sa angajeze un avocat si un consilier fiscal inainte de a-si ridica premiul. Imediat dupa prezentarea tichetului la sediul central al Loto Hoosier pe 21 Februarie, el a retrait momentul cistigarii acelui premiu.

“Am fugit inapoi la magazine si am sarit in sus lovindu-ma de tavan” spunea Wilber. “I-am spus functionarului, Kelsey, ‘Vrei sa imbratisezi un milionar’?”

Wilber l-a adus pe Mark Shelton, amicul sau de mai bine de 20 de ani, atunci cand si-a ridicat premiul de la sediul Loto Hoosier.

“Cind m-a sunat prima data mi-a spus: ‘Ghiceste ce am facut.’; Am fost usurat la aflarea vestii, insa am crezut ca glumeste cand mi-a spus ca a cistigat 5 milioane de dolari, dar mi-am dat seama de vocea sa ca nu minte. Nu I se putea intampla la o persoana mai buna, mai draguta.”

Wilber a lucrat ca templar pentru mai mult de 30 de ani. El nu are planuri in a-si parasi munca, dar spera sa poata lucra lucra pentru el acum.  El are trei copii mari si o nepotica. Ziua in care el si-a cumparat tichetul cistigator, era afara cu nepoata sa, Kmart pentru a-i cumpara un costum nou.

Cu cistigurile sale, Wilber planuieste sa plece intr-o vacanta sa-si viziteze familia din Tennessee si sa faca ceva ce nu a facut in cei 50 si ceva de ani – sa vada oceanul. El va incerca sa inceapa usor si sa-si consulte consilierul fiscal inainte de a intra intr-un proiect costisitor. El planuieste sa ramana in aceeasi casa pe care a cumparat-o de la tatal sau si sa pastreze camionul pe care l-a cumparat cu nu foarte mult timp in urma.

Wilber a ales ca premiul Loto Hoosier sa fie livrat ca suma forfetara, adica $3.4 milioane dupa plata taxelor.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!