Home Articole Loto Wally Markham, mai bogat cu 4 milioane de dolari

Wally Markham, mai bogat cu 4 milioane de dolari

791 views
SHARE

Pensionarul Wally Markham, rezident in Waterloo, Iowa, a declarat presei ca nu a fost capabil sa pastreze secretul pentru mult timp in barul lui Smitty iar Duminica a spus ca el a fost castigatorul jackpot-ului de Sambata la Loteria Hot Lotto.

Markham, in varsta de 65 de ani, care s-a retras din activitate in 2001 dupa 36 ani de munca la Deere Plant din Waterloo, a declarat ca s-a marturisit barmanului privind premiul de 7,54 milioane de dolari castigati la loterie.

Miercuri, Markham a colectat 3,947 milioane de dolari dupa retinerea taxelor fiscale si de stat pentru biletul cumparat la Kwik Stop din Waterloo.

Castigatorul jackpotului Hot Lotto a declarat ca ar dori sa investeasca o parte din premiul castigat insa nu a planuit exact in ce mod. Markham a cumparat biletul online selectand numerele 5-12-16-23-24 si numarul Hot Ball – 8, ghicind astfel toate numerele extrase pentru a incasa marele premiu.

Markham spunea ca i-a dat unui vecin un ziar si nu era constient de castigul sau pana ce vecinul s-a intors cu ziarul si i-a citit numerele norocoase.

Markham a spus la o conferinta de presa sustinuta la sediul loteriei “Am castigat”, reporterii intrebandu-l: “Asta e singurul lucru pe care il poti spune?”; “Da, am castigat.” Apoi a spus ca va contacta imediat contabilul si avocatul sau.

Deasemenea, magazinul Kwik Stop va primi un bonus de $5,000 pentru vanzarea tichetul norocos. Hot Lotto este o loterie ce isi desfasoara activitatea in 14 state, printre care se numara si Washington, D.C.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов