Home Articole Loto 290 milioane dolari jackpot la loteria americana

290 milioane dolari jackpot la loteria americana

1,187 views
SHARE

Loteria americana Mega Millions are iar un premiu urias care va depasi cel mai probabil suma de 300 de milioane de dolari. Este cel mai mare premiu la loterie din acest an si cel de-al 17-lea ca valoare din istorie. Cistigatorul marelui premiu va putea primi banii in rate sau intreaga suma deodata (aprox 205 milioane de dolari) Si totusi cine nu si-ar dori sa aiba in buzunare suma de 200 de milioane de dolari ?

Marele premiu de la loteria americana Mega Millions este rezultatul reportarii premiilor rezultate in urma a 16 trageri consecutive fara cistigator. Desi saptamina trecuta nu s-a cistigat premiul cel mare, nu mai putin de 21 de cistigatori au ghicit 5 numere si au cistigat suma de 250.000$ fiecare !

Cel mai mare cistig obtinut vreodata la o loterie a fost in anul 2007 , tot la loteria americana Mega Millions atunci cind un jucator a cistigat 390 milioane de dolari.

In cazul in care v-ati gindit sa jucati la loteria americana o puteti face prin agentia de bilete loto online, The Lotter

loteria americana

Rezultatele de la loteria americana powerball vor putea fi gasite incepind simbata pe site-ul nostru

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов