Home Articole Loto Loteria Eurojackpot

Loteria Eurojackpot

2,393 views

Astazi va avea loc prima extragere a noii infiintate loterii europene, Eurojackpot . La aceasta loterie participa urmatoarele tari: Germania, Italia, Estonia, Islanda, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia si Finlanda. Din ce vedem tarile nordice participa la aceasta loterie ce se doreste sa fie in competitie cu celebra loterie Euromillions. S-au dus negocieri pe parcursul mai multor ani pana a luat fiinta loteria eurojackpot, care are un jackpot minim de 10 milioane de euro. Sansa de a castiga marele premiu este de 1 la 59 de milioane insa exista un total de 12 categorii de castig.
Loteria eurojackpot seamana foarte mult cu cea Euromillions, inclusiv extragerea avand loc tot intr-o vineri. La acest joc loteristic se extrag 5 numere dintr-un total de 50 si doua numere dintr-un total de 8 bile. Cel care ghiceste toate cele 5 numere si cele 2 numere din intervalul 1-8 cistiga jackpotul care este de minim 10 milioane de euro.
Cei carte nu locuiesc in tarile mentionate mai sus pot opta sa cumpere bilete la Loteria eurojackpot la un pret de 5 euro/varianta. Un bilet cu 3 variante costind 15 euro.

loteria eurojackpot

Prima extragere la loteria eurojackpot va avea loc Vineri 23 Martie 2012 iar premiul minim garantat pus in joc este de 10 milioane de euro.