Home Povesti de castigatori 4 motive pentru care castigurile la loto nu sunt adjudecate

4 motive pentru care castigurile la loto nu sunt adjudecate

993 views

Cu totii ne-am dorit intr-un moment sau altul sa castigam la loterie. Fiecare si-a imaginat ce va face cu banii, pe ce ii va cheltui si cum se va schimba viata lui in momentul in care va da norocul peste el. Cu toate astea, sunt o multime de castigatori care nu si-au ridicat castigurile si care nici nu au flat ca au castigat.

Iata 4 motive pentru care unii castigatori nu isi ridica banii de la loterie:

Uita ca au jucat sau nu isi verifica biletele.  In America, mai mult de 800 de milioane de dolari castigati la loterie in 2011 nu au fost ridicate, fapt care ne duce la vorba romaneasca binestiuta de toata lumea: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac. Americanilor le-a dat, le-a bagat si in sac, insa acestora le-a fost lene sau au uitat sa ridice sacul.

Nu stiu ca exista si premii secundare. Cand exista jackpoturi uriase , foarte multi oameni cumpara bilete la loterie, chiar daca nu au mai jucat in viata lor la jocuri de noroc. In momentul in care se extrag bilele si ei nimeresc doar o parte din ele, considera ca biletul e necastigator. Cu toate astea, premiile secundare se pot ridica la peste 1 milion de dolari.

Isi pierd biletele . Majoritatea oamenilor pun la loto cu speranta, insa sunt constienti ca sansele sunt destul de mici sa castige, asadar, nu trateaza biletul la valoarea pe care ar putea sa o aiba. In felul acesta, foarte multi oameni isi pierd biletele jucate la loterie, iar in momentul in care acestea se dovedesc a fi castigatoare, posesorii lor raman fara castig.

Mor inainte de a lua premiul . Au fost si cazuri morbide de castigatori, care imediat dupa ce au castigat la loterie, au murit, neapucand sa isi ridice premiul. In cazul asta, marele noroc s-a transformat intr-un incredibil ghinion.

 

 

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!