Home Loterii nationale 8 persoane au primit 23,5 milioane de dolari in jackpoturi printr-o petrecere...

8 persoane au primit 23,5 milioane de dolari in jackpoturi printr-o petrecere de Halloween organizata de Loteria din New York

680 views
SHARE

O mama imbracata in Snooki, un lucrator la salubrizare purtand urechi de iepuras si un baby-sitter purtand o palarie curcubeu au fost ‘pacaliti’ Luni intr-un mod care le va schimba viata.

Opt castigatori ai loteriei din New York au fost invitati la o petrecere de Halloween pe care nu o vor uita niciodata, in urma acesteia ei plecand acasa cu un premiu total de 23.5 milioane de dolari.

“Nu imi voi schimba viata, dar cu singuranta imi voi schimba stilul de viata” spunea lucratorul sanitar – Clayton Wint in varsta de 51 de ani, originar din Brooklyn, care a incasat un cec de aproape 1 milion de dolari.

Imbracat cu o palarie si urechi de ieuras, Wint a facut schimb de povestiri cu ceilalati norocosi ai loteriei, care au incasat cec-uri din partea gazdei loteriei, Jina Myers si Yolanda Vega.

Wint a castigat luna trecuta un premiu de 1 milion de dolari in cadrul jocului de ‘poker scratch’, chiar la timp pentru a celebra al #19-lea an de casnicie cu sotia sa.

“Ma gandesc sa imi iau sotia intr-o excursie. Inca nu stiu unde, poate o croaziera in Hawaii sau Bahamas” spunea ek, adaugand ca planuieste sa cumpere un inel cu diamante pentru partenera sa de viata.

Gina Ruisi, in varsta de 43 de ani, a lovit un jackpot de 9,5 milioane de dolari pe 5 Octombrie, numerele utilizate fiind datele de nastere a copiilor sai si data de deces a tatalui sau.

“Am de gand sa pun banii deoparte pentru copii mei” spunea Ruisi, imbracata ca star-ul TV – Snooki – din “The Jersey Shore”.

Purtand o palarie curcubeu, babysitter-ul Jasmine Jones din Queens, in varsta de 44 de ani, spunea ca intentioneaza sa se rasfete la o petrecere pentru familia si prietenii sai, in care va cheltui o parte din cei 3 milioane de dolari castigati pe 11 Octombrie.

Alti castigatori, printre care se numara si Karen Dennis in varsta de 68 de ani, care a incasat un premiu de 5 milioane de dolari la un joc de scratch “Set For Life”. Jei Pierre, 48 de ani, din Valley Stream, L.I., este asigurat pe viata dupa castigarea unui tichet care ii ofera $1,000 saptamanal pe viata.

Andrea Wurthmann, 53 de ani, din Massapequa de Nord, L.I., a primit 1 milion de dolari pentru castigarea unui joc de “Cashward Scratch-off”. Strabunicii din Long Island, Salvatore si Patricia Manzitto, au impartit un premiu de 3 milioane de dolari printr-un jackpot castigat pe 20 Octombrie la loteria “Make Me Rich”.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов