Home Articole Loto Asociatia magazinelor loteriei ingrijorata de trecerea la loteria online

Asociatia magazinelor loteriei ingrijorata de trecerea la loteria online

913 views

Asociatia magazinelor autorizate ce vind bilete din Illinois au inceput sa isi faca griji in privinta scaderii vinzarilor la tichetele loteriilor din cauza trecerii la vinzarea online.

Oficialii loteriilor estimeaza ca statul va incasa inca 150 de milioane de dolari anual imediat dupa trecerea la vinzarea biletelor online, iar acest lucru va atrage sute de mii de jucatori in plus.

Insa Bill Fleischli, vice presedintele executiv al Asociatiei Magazinelor din Illinois, spune ca jucatorii nu vor mai frecventa magazinele din apropierea locuintelor.

“Ei de fapt ne vor reduce traficul si vinzarile noastre la loterie, dar si vinzarile auxiliare” spunea el. “Pentru ca eu cred ca oamenii care vin sa cumpere bilete la loterie, insa nu ma refer la cei regulari, vor sta acasa si le vor cumpara de pe internet. Asta e ceea ce cred membrii nostril.”

Departamentul de Justitie din SUA a emis luna trecuta un aviz juridic in aceasta privinta, deschizand calea pentru vinzarile on-line care vor putea incepe din luna Martie.