Home Articole Loto Daniel Buckner, castigator al jackpotului Mega Millions

Daniel Buckner, castigator al jackpotului Mega Millions

992 views

Daniel Buckner, rezident in San Jose, California, si-a petrecut luna trecuta vacanta la New York de unde s-a intors cu un suvenir atat de interesant: jackpotul loteriei Mega Millions in valoare de 208 milioane de dolari. Daniel Buckner, impreuna cu sotia sa, s-au intoars in San Jose cu o suma de $101,440,236 dupa plata taxelor.

“Ei sunt fericiti pentru ce li s-a intamplat, insa cel mai important lucru este ca viitorul bebelusului va fi afectat atat de mult” declara un prieten al familiei. Insa nu va asteptati sa se faca pregatiri pentru ca cel mai mic membru al familiei sa urmeze ‘stilul lui Beyonce’.

Scopul este, declara Daniel, “sa ramai sincer cu tine despre persoana ta si poti ramane acelasi tip de om care erai inainte”.

Daniel Bruckner, nascut si crescut in Coasta de Vest, a ramas la fel de uimit precum oamenii din New York care au asistat la revendicarea premiului acestuia.

“Cand afli vestea si o citesti in primele 10 dati, nu iti vine a crede”, declara rezidentul San Jose in varsta de 35 de ani din California. “Esti atat de fericit si de norocos”.

Legatura cu New York-ul se datoreaza sotiei native din Long Island, impreuna cumparand biletul castigator al extragerii din 27 decembrie. In acea perioada el isi vizita socrii, cand a avut inspiratia de a pune un bilet in valoare de 1 dolar. De obicei acesta se oprea la King Kullen din Middle Island pentru a isi face cumparaturile iar aceasta oprire i-a adus un jackpot de sute de milioane de dolari.

“Mi-am cumparat mancare pentru cina si am vazut suma impresionanta a jackpotului, asa ca am decis sa cumpar un bilet”, declara norocosul castigator.

A cheltuit 26 de dolari pentru bilete cu generare rapida de numere si s-a indreptat spre casa.

Bruckner a decis sa nu aleaga el numerele iar sistemul de generare aleatorie i-a transformat sansa de 1:175 milioane intr-una castigatoare. Recentul milionar nu s-a gandit prea mult la sansele lui de castig, asa ca nu s-a deranjat sa isi verifice numerele decat in dimineata de dupa extragere.

Si cat de uimit a mai fost. Pentru a il distra putin, sotia l-a trezit pe Dan si i-a spus in gluma “Tatal meu crede ca ai castigat. Verifica-ti numerele”.

Daniel a dat de cateva bilete necastigatoare pana a ajuns la marea descoperire. Biletul avea Mega numerele 23, 32,33, 39, 43 si Mega Ball 8.

“Numerele se potrivesc, declara acesta uimit. “Nu a parut posibil”.

A ascuns biletul norocos intr-un seif inainte de a merge inapoi la munca in California.

Dupa ce vestea castigului urias a fost raspandit 3 saptamani, timp in care cuplul a reusit sa se mentina in mister, secretul lor a fost anuntat ieri.

“Mi-a fost greu sa ascund asta pentru ca am fost in preajma prietenilor si a familiei, si toti vorbeau despre asta iar eu nu puteam spune nimic” declara Christine.

Sotul acesteia se va intoarce la munca in California – cel putin pentru moment. ”Sunt foarte multe persoane care depind de mine acolo” spunea acesta. “Sunt foarte multe proiecte in desfasurare. Si cred ca este important .. sa ramana lucrurile cum erau pentru moment.”

Cuplul castigator, a carui casa din San Jose valoreaza peste $500,000, a ales ca modalitate de plata o suma forfetara egala cu $101 milioane.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!