Home Articole Loto Castigator al loteriei transferat la inchisoare

Castigator al loteriei transferat la inchisoare

941 views

Un castigator al loteriei din Michigan isi va petrece urmatoarele 45 de zile in spatele gratiilor pentru posesie ilegala de droguri. Marti, Leroy N. – 59 de ani – a fost acuzat, judecat si gasit vinovat dupa care a i-a fost acordata cautiunea dupa 3 zile. Dupa eliberare, el va sta sub probatie timp de un an, insa va trebui si sa plateasca o serie de amenzi.

Fick a intarziat la strigarea judecatorului in Curtea de Judecata si a trebuit sa fie ridicat de catre avocatul sau, John Wilson. Cei doi au intrat in sala de judecata la 2:40pm.

“Mr. Fick este faimosul Leroy Fick de la loterie, de acum cateva zile” spunea Wilson judecatorului.

Chiar daca Fick a incasat 850,000$ din jackpotul de aproape 2 milioane de dolari, el acum traieste cu o suma fixa lunara de $1,100. Cazul lui Frick a devenit atat de controversat atunci cand a admis ca el a utilizat un ‘Card Bridge’ dupa castigarea jackpotului.

Acum un an, Wilson a raspuns, adaugand ca Fick nu era pregatit sa se descurce cu o suma atat de mare iar familia si pretenii ar fi beneficiat de pe urma sa, de aceea avocatul sau i-a indicat sa aleaga o astfel de suma.

Fick a fost acuzat pentru posesie de calmante interzise, dar si pentru numeroase activitati ilegale, precum posesie de obiecte explozive (artificii, petarde) dar si conducere dupa suspendarea permisului de conducere.

“Ai fost implicat in atatea activitati criminale intr-un timp atat de scurt incat trebuie sa-ti dau ceva timp de inchisoare” i-a spus judecatorul lui Fick, chiar inainte de a fi escortat in afara Curtii de catre un ofiter.