Home Povesti de castigatori Un barbat din California a revendicat un jackpot de 180 de milioane...

Un barbat din California a revendicat un jackpot de 180 de milioane de dolari la loterie

962 views

Rick Knudsen, in varsta de 53 de ani, spune ca joaca numai cand se simte norocos, de regula de patru sau cinci ori pe an.

In data de 21 august el s-a simtit foarte norocos, cumparand, astfel, un bilet Quick Pick de 5$ de la un magazin “7-Eleven”, aflat in apropierea locuintei sale din Calimesa, California.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Numerele castigatoare la loteria Mega Millions in data de 22 august – 5, 31, 34, 41 si 74, cu numarul Mega Ball 3 – s-au regasit si pe biletul sau, astfel el a castigat jackpotul Mega Millions in valoare de 180 de milioane de dolari.

In ziua urmatoare extragerii Rick Knudsen a renuntat la serviciul sau de manager al “RWC Building Products”.

Impreuna cu sotia sa, Lorie Knudsen, in varsta de 54 de ani, s-a prezentat la sediul loteriei pentru a revendica premiul. Cei doi au participat la o conferinta de presa organizata miercuri la biroul districtual al Loteriei din California, aflat in San Bernardino.

Premiul in valoare de 180 de milioane de dolari, castigat de Knudsen, este al saptelea ca marime din istoria statului California.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cei doi soti au ales optiunea platii in numerar, de 107 milioane de dolari, ramanand cu suma neta de aproximativ 80.250.000 $, dupa deducerea taxelor federale. Ei planuiesc sa foloseasca banii pentru construirea unei case, pentru achizitia unor masini, poate si a unui condominiu in Hawaii, pentru a avea grija de tatal lui Lorie, in varsta de 83 de ani, dar si de cei trei nepoti, de fiica si cei patru fii ai lor.

Rick Knudsen afirma ca a fost inspirat sa cumpere biletul de loterie in toiul unei perioade norocoase in care a facut sapte achizitii pe parcursul a doua zile, platind sume intregi de dolari, fara rest in monede.

In aceasta perioada a avut parte de multe bucurii si s-a simtit foarte norocos. El cumpara bilete la loterie numai daca simte ca are sanse de castig.

Sotii Knudsen locuiesc in Calimesa de 23 de ani. In ziua extragerii loteriei se aflau in Indio, pe proprietatea mamei prietenului fiicei lor.

In dimineata de 23 august sora lui Rick l-a sunat pentru a-i spune ca cineva din Calimesa a castigat jackpotul Mega Millions, intrebandu-l daca a cumparat un bilet.

Rick s-a uitat peste numere, apoi si-a verificat biletul de trei ori si in cele din urma l-a inmanat sotiei pentru a confirma si ea norocul care i-a lovit.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!