Home Povesti de castigatori Un barbat din Indiana a castigat 1 milion de dolari de doua...

Un barbat din Indiana a castigat 1 milion de dolari de doua ori in trei luni

865 views

Sansele de a prinde un bilet de loterie de 1 milion de dolari sunt foarte mici. A castiga de oua ori la aceeasi loterie este insa iesit din comun.

Totusi, un barbat din Indianapolis a sfidat sansele de doua ori, castigand al doilea premiu de 1 milion de dolari intr-o perioada de trei luni.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Robert Hamilton a revendicat premiul de 1 milion de dolari in data de 22 iulie de la sediul Comisiei Loteriei Hoosier. Acesta a cumparat biletul pentru “$120 Million Cash Spectacular Scratch-off” de la “Speedway”, de pe strada South East Street.

Dupa retinerea taxelor Hamilton a primit 792,846.04$.

Hamilton mai castigase un milion de dolari la acelasi joc in urma cu trei luni, pe data de 28 aprilie. Acesta a spus comisiei ca s-a oprit in drum spre o conferinta la “Casey’s” in Jasonville si a cumparat biletul de acolo.

“Este glazura de pe tort”, a spus Hamilton, in timp ce isi revendica cel de-al doilea premiu.

Sansele de a castiga premiul de 1 milion de dolari la acest joc sunt de 1 la 2.1 milioane. Cinci dintre premiile la “$120 Million Cash Spectacular Scratch-off” sunt inca nerevendicate.

Cu banii din primul premiu Hamilton a cumparat o casa impreuna cu sotia sa, Donna, si-a platit niste facturi, a planificat o vacanta, a cumparat o masina pentru tatal sau si echipament pentru firma sa.

De aceasta data Hamilton a afirmat ca intentioneaza sa cumpere o motocicleta.

Donna Hamilton a spus ca ea si sotul ei nu ar permite sa li se ridice castigul la cap.

“Suntem oameni obisnuiti in fiecare zi”, a spus ea.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!