Home Povesti de castigatori Castigatorul celor 26 de milioane de dolari de la Loteria din California...

Castigatorul celor 26 de milioane de dolari de la Loteria din California isi revendica premiul

710 views

Un castigator s-a prezentat pentru a-si revendica premiul, dupa ce biletul cumparat de el de la un magazin de bauturi din South El Monte, California, i-a adus jackpotul de 26 de milioane de dolari la inceputul acestei luni. Acesta este un anunt facut de oficialii Loteriei California in aceasta saptamana.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Miguel Angel Peraza a sosit la sediul Inland Empire District Office al Loteriei California pentru a-si revendica premiul, conform unei declaratii scrisa de oficialii Loteriei California. Orasul de resedinta al castigatorului nu a fost facut public.

Biletul a fost achizitionat de la magazinul de bauturi “Sam’s Liquor”, situat la 9660 Garvey Ave., in South El Monte. Cu acest bilet a nimerit toate cele sase numere de la extragerea SuperLotto Plus din 2 august. Numerele castigatoare la acea extragere au fost 6, 16, 22, 27 si 32, cu numarul Mega Ball 3.

Magazinul de bauturi va primi un premiu de 130,000$ pentru vanzarea biletului castigator, adica 0.5% din valoarea jackpotului.

Daca Peraza alege optiunea platii in numerar, in locul platilor anuale, jackpotul valoreaza 15.7 milioane de dolari inainte scaderea taxelor federale.

Oficialii Loteriei din California amintesc tuturor castigatorilor sa se semneze pe spatele biletelor, sa le pastreze la loc sigur si sa contacteze cel mai apropiat birou al loteriei cat mai curand. Castigatorii au la dispozitie 180 de zile de la data extragerii pentru a-si revendica premiul.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.