Home Povesti de castigatori Castigatorul premiului de 70 de milioane de dolari la California SuperLotto a...

Castigatorul premiului de 70 de milioane de dolari la California SuperLotto a iesit la suprafata

722 views

San Francisco, California — La mai bine de o luna de la cumpararea biletului castigator in San Francisco, un barbat de 41 de ani a iesit la suprafata, in sfarsit, ca fiind castigatorul premiului de 70 de milioane de dolari la California SuperLotto.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Eurico Chin a cumparat biletul dintr-un capriciu, la sfarsitul lunii mai. Biletul SuperLotto Plus castigator a fost cumparat, alaturi de alte patru bilete, de la “Safeway”, aflat la 2350 Noriega St., in Sunset District. Oficialii Loteriei nu au precizat orasul de resedinta al acestuia si au afirmat ca acesta nu doreste sa dea interviuri in presa.

Chin stia ca este castigatorul, dar a preferat sa astepte, fiind preocupat de posibilitatile create de acest castig.

“Trebuie sa planuiesti cu grija ceea ce faci cu banii”, a afirmat el. Intre timp si-a facut o strategie. Planuieste sa investeasca mare parte din castig si e posibil sa-si cumpere o noua casa si masina. Ar vrea, de asemnea, sa se pensioneze. Nu stim, insa, care este ocupatia sa.

El a afirmat ca se uita la stiri si a vazut ca biletul castigator fusese cumparat de pe strada Noriega si si-a amintit ca si el cumparase biletul de acolo, iar ideea ca putea fi el castigatorul i-a aparut in minte.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cand a verificat numerele castigatoare online, a ramas socat, nevenindu-i sa creada si a verificat numerele de mai multe ori pana s-a convins.

Chin se mai gandeste inca ce sa aleaga, o singura plata in numerar, estimata la aproape 41 de milioane de dolari inainte de plata taxelor, sau optiunea de anuitate, care i-ar aduce castigul intreg, inainte de taxe, pe parcursul a 30 de ani.

Magazinul “Safeway” de pe strada Noriega va primi, de asemenea, 350.000 de dolari pentru vanzarea biletului.

Acest premiu este cel mai mare premiu SuperLotto Plus de la cel prins in anul 2009 in Shasta City, in valoare de 76 milioane de doalri.

SuperLotto Plus este un joc de loterie din interiorul statului. Jucatorii pot cumpara biletul cu 1$ si trebuie sa aleaga cinci numere de la 1 la 47 si un numar Mega intre 1 si 27. Extragerile au loc la sediul central al loteriei din Sacramento, in fiecare miercuri si sambata.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.