Home Povesti de castigatori Castigatorul unui premiu Powerball de 259 milioane de dolari a facut un...

Castigatorul unui premiu Powerball de 259 milioane de dolari a facut un juramant de saracie

798 views

Nashville, Tennessee — Un barbat, detinator al unui bilet Powerball valorand 259.8 milioane de dolari, a revendicat, conform oficialilor loteriei, cel mai mare jackpot castigat vreodata in Tennessee si a afirmat ca intentioneaza sa foloseasca mare parte din bani pentru a sustine spectacole artistice.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Roy Cockrum, din Knoxville, s-a prezentat joi la sediul central al Loteriei Tennessee din Nashville pentru a revendica premiul. Intentioneaza sa accepte plata sumei forfetare de 115 milioane de dolari.

Cockrum, in varsta de 58 de ani, a cumparat biletul de la un magazin Kroger din Knoxville pe data de 11 iunie.

Cockrum a afirmat ca atunci cand a aflat de castigarea jackpotului, vestea “pur si simplu l-a lovit in genunchi.”

Apoi a zis o mica rugaciune, s-a ridicat, a pus biletul castigator in portofel si s-a dus sa-si ia mama.

Cockrum a lucrat 20 de ani ca actor si regizor pentru teatru si televiziune. A devenit mai apoi cunoscut ca Fratele Roy in timp ce isi urma chemarea in serviciul religios la “The Society of Saint John the Evangelist” (“Societatea Sfantului Ioan Evanghelistul”), o comunitate religioasa episcopala din Cambridge, Massachusetts. Conform regulilor de viata din cadrul societatii, membrii ordinului monastic fac “juramante pe tot parcursul vietii de saracie, celibat si ascultare intr-o comuniune durabila.”

Acesta s-a mutat inapoi in Knoxville in anul 2009 pentru a se ingriji de parintii sai, au spus oficialii loteriei.

Click Now!

“Cred cu adevarat ca modul cel mai bun de a ma pregati pentru acest tsunami de bani a fost sa traiesc sub un juramant de saracie vreme de cativa ani,” a spus Cockrum. “Acest lucru ofera perspective majore.”

Cockrum a spus ca planuieste sa foloseasca cea mai mare parte din bani pentru a pune bazele unei fundatii care sa sprijine organizatii din domeniul artelor spectacolului din toata tara.

“Va fi misiunea mea sa lucrez din greu pentru a ma asigura ca fiecare banut din acest premiu este o binecuvantare pentru oricine il atinge”, a spus el in timpul unei conferinte de presa.

Oficialii loteriei au afirmat ca este cel mai mare premiu castigat vreodata in istoria Loteriei din Tennessee.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!