Home Articole Loto Cistigatorul la loteria americana Powerball stia ca el il va cistiga

Cistigatorul la loteria americana Powerball stia ca el il va cistiga

773 views
0
SHARE

Brad Duke, castigatorul la loteria americana Powerball,  a avut cea mai norocoasa bucata de hartie din istoria statului Idaho.

Tichetul cumparat Miercuri la loteria americana Powerball i-a adus lui Brad suma de $220,3 milioane de dolari. Nici un alt rezident din Idaho nu a cistigat vreodata un asemenea premiu si doar 17 americani au cistigat vreodata mai mult.

Dar daca il intrebati pe Brad, aceste numere norocoase nu au fost alese intamplator. El le-a ales. Iar norocul nu a avut nimic de-a face cu ele.

“Da” a spus Brad. Am fost absolut sigur ca voi cistiga. De fapt, am scris un cec pentru mine pentru a retrage un milion de dolari iar in sectiunea ‘nota’ am scris: ‘castigati’.

Cistigatorul la loteria americana Powerball ne-a spus Miercuri ca lui i-au placut jocurile cu numere iar Powerball a fost considerat un hobby si intotdeauna a stiut ca intr-o zi va cistiga.

“Am scris despre asta in jurnalul meu” a spus Brad. “Era subiectul meu preferat: Ce vei face daca vei cistiga la loterie?”

Si asta este ceea ce am vrut sa stiu: ‘Sapte ani mai tarziu ce iti vei cumpara Brad” ?

“Exista cu siguranta lucruri diferite in viata mea” a spus cu un zambet.

Cistigatorul la loteria americana Powerball a inceput o fundatie pentru copii si a platit un elicopter sa-l duca pe el impreuna cu un amic la capatul ghetarului Canadian pentru a se putea catara cu bicicleta.

“Primul sfat al meu pentru orice ar cistiga la loto este sa ia o pauza si sa se gindeasca cine il va ajuta sa faca lucrurile cum trebuie” spunea cistigatorul la loteria americana Powerball.