Home Articole Loto Cistigatorul la loteria americana Powerball stia ca el il va cistiga

Cistigatorul la loteria americana Powerball stia ca el il va cistiga

950 views
SHARE

Brad Duke, castigatorul la loteria americana Powerball,  a avut cea mai norocoasa bucata de hartie din istoria statului Idaho.

Tichetul cumparat Miercuri la loteria americana Powerball i-a adus lui Brad suma de $220,3 milioane de dolari. Nici un alt rezident din Idaho nu a cistigat vreodata un asemenea premiu si doar 17 americani au cistigat vreodata mai mult.

Dar daca il intrebati pe Brad, aceste numere norocoase nu au fost alese intamplator. El le-a ales. Iar norocul nu a avut nimic de-a face cu ele.

“Da” a spus Brad. Am fost absolut sigur ca voi cistiga. De fapt, am scris un cec pentru mine pentru a retrage un milion de dolari iar in sectiunea ‘nota’ am scris: ‘castigati’.

Cistigatorul la loteria americana Powerball ne-a spus Miercuri ca lui i-au placut jocurile cu numere iar Powerball a fost considerat un hobby si intotdeauna a stiut ca intr-o zi va cistiga.

“Am scris despre asta in jurnalul meu” a spus Brad. “Era subiectul meu preferat: Ce vei face daca vei cistiga la loterie?”

Si asta este ceea ce am vrut sa stiu: ‘Sapte ani mai tarziu ce iti vei cumpara Brad” ?

“Exista cu siguranta lucruri diferite in viata mea” a spus cu un zambet.

Cistigatorul la loteria americana Powerball a inceput o fundatie pentru copii si a platit un elicopter sa-l duca pe el impreuna cu un amic la capatul ghetarului Canadian pentru a se putea catara cu bicicleta.

“Primul sfat al meu pentru orice ar cistiga la loto este sa ia o pauza si sa se gindeasca cine il va ajuta sa faca lucrurile cum trebuie” spunea cistigatorul la loteria americana Powerball.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов