Home Articole Loto Despre dublul cistigator la loto – producatoarea CNN

Despre dublul cistigator la loto – producatoarea CNN

1,575 views

Am cistigat de doua ori la loteria. Am avut un bilet cistigator loto de $100,000 in Noiembrie si un tichet cu un premiu de un milion de dolari Luni. Ambele au fost fost tichete loto razuibile. Toata lumea m-a intrebat cum e sa cistigi deci va voi spune in continuare.

Un cistig mare este o binecuvantare si inca nu pot sa cred ca e adevarat. Si apoi sa fii binecuvantat pentru a doua oara este pur si simplu extraordinar. Dar nimic nu este usor. Toti trecem prin vremuri grele in vietile noastre iar oamenii nu stiu drumul pentru a ajunge la o destinatie fericita in cele din urma.

Cred ca aceasta binecuvantare a ajuns la mine deoarece am lucrat foarte mult. Sunt atat de norocoasa ca am un job full time care imi place si cativa colegi care imi sunt buni prieteni. Sunt recunoscatoare acestei zile in fiecare zi.

Dar in ultimii cativa ani, cateva circumstante personale m-au determinat sa strang tot mai multe datorii pe care nu mi le puteam imagina. Ma confruntam cu foarte multe datorii ce puteau fi un cosmar adevarat.

Noi jucam la loterie o data la fiecare perioada. A fost ideea sotului meu de a-mi cumpara cate un tichet din cand in cand. Tichetul in valoare de 1 milion de dolari a fost premiul pentru cea de-a 7-a aniversare a noastra si totodata sarbatorirea Sfantului Valentin. El s-a gandit ca ar fi un mod amuzant de a ne celebra dragostea, insa am stiut prea putin ca acel tichet avea sa ne schimbe viata.

Atunci cand am cistigat pentru prima data la loto in Noiembrie, am fost uluita. Aveam probleme foarte mari cu masina si am reusit sa o ingrijim si sa platim datoriile care ne-au afectat foarte mult.

Apoi, sa castigam a doua oara un premiu mult mai mare a fost miraculous. Citatul care a ajuns peste tot pe internet este ca eu am fost “amortita” cand am aflat. Asta este adevarat. Pur si simplu nu am putut crede.

Poate ca ceea ce este si mai greu de crezut este reactia salbatica pe care toata lumea o are atunci cand afla ca au castigat. M-am gandit ca as putea vorbi cu femeia de la oficiul loteriei, ea ar fi scris o scrisoare catre website-ul loteriei si nimeni nu ar fi stiut exact in afara de aceia care ar fi cautat pe site-ul loto.  Pai, sunt un journalist, si ar trebui sa stiu mai bine. Ei bine, nu a fost asa. Telefonul imi suna incontinuu iar e-mail-ul primea mesaj dupa mesaj.

Care este sfatul meu pentru toti oamenii curiosi ? Vreau sa stiti ca trebuie sa aveti intotdeauna credinta, sa lucrati din greu si fa ceea ce trebuie sa faci. Nu va recomand sa razuiti tichete toata viata la o masina a loteriei, ci mai degraba sa puneti accent pe fericirea voastra alaturi de a celor din jurul vostru.

Acum, eu cu singuranta nu sunt Maica Tereza, insa acest citat al ei ma inspira cu adevarat si mi-ar face placere sa-l impartasesc cu voi pentru a va aduce aminte de el atunci cand incercati sa castigati in viata.

“Haideti sa insistam pe strangerea de fonduri de dragoste, bunatate, intelegere, pace. Banii vor veni de la sine daca prima oara cautam Imparatia Lui Dumnezeu – restul vor fi date.”

Pentru mai multe articole loto, vizitati sectiunea “Articole Loto” !

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!