Home Articole Loto EuroMillions – 53 milioane de euro

EuroMillions – 53 milioane de euro

894 views
SHARE

Jucatorii EuroMillions vor putea juca astazi pentru un jackpot masiv de 53 milioane de euro dupa ce saptamana trecuta nu a reusit nimeni sa castige premiul pentru categoria I. Numerele castigatoare pentru EuroMillions de Vineri, 4 Noiembrie au fost: 11, 14, 41, 43 si 50; Stele norocoase: 02 si 09. Desi jackpotul nu a fost castigat, jucatorii au castigat premii in valoare de peste 2,9 milioane euro, iar in aceasta suma nefiind inclus premiul de un milion de lire castigat de un britanic care a ghicit numarul “NSX597128” in cadrul Tombolei Millionaire.

Au fost patru bilete castigatoare la categoria II, fiecare dintre acestia incasand cate €471,271 (5 numere principale si o stea norocoasa). 81 de jucatori au nimerit cele 4 numere principale si ambele stele norocoase pentru un premiu de €3,879 iar restul castigatorilor au nimerit 4 numere principale si o stea norocoasa, sau mai putin pentru premii ceva mai mici.

Desi extragerea de Marti in cadrul loteriei EuroMillions nu tinde sa fie la fel de populara ca cea de Vineri, marimea jackpot-ului actual poate tenta jucatorii sa-si incerce norocul. Toti aceia care doresc sa verifice statistica EuroMillions, daca considera ca este un lucru bine de stiut inainte de a paria, pot incerca unul sau mai multe numere dintre cele mai extrase pana acum, si anume: 03, 24, 07, 13 si 10 iar cele mai extrase stele norocoase de pana acum au fost: 07 si 06.

Va oferi loteria de astazi in sfarsit jackpotul mult asteptat ? – sau se va reporta pentru a 5-a oara pentru a ne oferi un premiu mai mare pentru Vineri ? Doar timpul ne va spune. Ceea ce stim sigur este ca, daca nu veti juca, nu puteti castiga, deci jucati la extragerea EuroMillions de astazi si aveti posibilitatea sa castigati premii de milioane de euro ! Mult Noroc !

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов