Home Articole Loto Loteria Tennessee Lottery sarbatoreste 10 ani cu un nou logo

Loteria Tennessee Lottery sarbatoreste 10 ani cu un nou logo

1,142 views

Loteria Tennessee din Nashville a sarbatorit 10 ani de existenta printr-un nou logo si anuntand un alt sfert de inregistrare.

Loteria a adunat mai mult de 2.91 miliarde de dolari pentru programe educationale.

Corporatia a celebrat aniversarea marti cu un program scurt la sediul Loteriei din Nashville.

In timpul programului a fost dezvelit noul logo, au fost onorati comerciantii parteneri si au fost lansate o serie de spoturi TV ca tribut pentru HOPE Scholars care au beneficiat de pe urma performantelor loteriei.

“De 10 ani Loteria s-a bucurat de un suport extraordinar din partea locuitorilor din intreg statul Tennessee, ceea ce explica castigurile noastre consistente an de an. Fie datorita multimii de jucatori, retelei noastre de 5.000 de comercianti sau legiunii de beneficiari de burse si familiilor lor, reactia la Loterie a fost coplesitoare inca din prima zi. Intrand in noua decada, suntem hotarati sa facem ca anii ce vor urma sa fie la fel de placuti pentru jucatorii nostri si la fel de productivi pentru cauzele bune pe care le servim”, a declarat presedintele si CEO al Loteriei, Rebecca Hargrove.

Loteria a continuat performanta puternica, cu un nou set record de vanzari pentru al doilea trimestru si de venituri pentru educatie. Numai in aceasta perioada, de la 1 octombrie 2013 pana la 31 decembrie 2013, Loteria a inregistrat 85 de milioane de dolari adunati pentru programe educationale de stat si o impresionanta suma de 352.7 de milioane de dolari in vanzari, o crestere de 19,7 milioane de dolari, adica 5.9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Daca doriti sa va incercati norocul la Tennessee Lottery tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!