Home Articole Loto Loteriile din Iowa si Minnesota lanseaza un nou joc multi-statal

Loteriile din Iowa si Minnesota lanseaza un nou joc multi-statal

1,552 views

Loteriile din Iowa si Minnesota au lansat un nou joc pentru ambele state, in care jucatorii pot castiga nimerind toate numerele – sau niciunul.

Pentru a participa la noul joc, numit All or Nothing, jucatorii trebuie sa aleaga 12 numere din 24. Exista 10 moduri diferite prin care se pot castiga premii, nimerind diferite numere, dar marele premiu de $100,000 se castiga fie toate numerele, fie niciunul din ele.

Biletul costa $1 si extragerile au loc de doua ori pe zi, la 12:45 p.m. si la 8:45 p.m. Central Time, sapte zile pe saptamana. Sansa de a castiga premiul cel mare e de 1 la 2.7 milioane. Sansa de a castiga un premiu este de 1 din 4.54.

Conceptul jocului a castigat popularitate in anii precedenti si este in acest moment folosit in statele Illinois si Texas, precum si in Irlanda.

Directorul de la Minnesota State Lottery, Ed van Petten, afirma ca, conceptul de doua-state este unul nou, cu cat este mai mare populatia cu atat functioneaza mai bine.

Logoul jocului All or Nothing este “Este primul joc realizat pe baza comentariilor clientilor”.

Reprezentantul loteriei din Iowa, Terry Rich, a afirmat ca este un joc pentru cei care nu nimeresc niciodata nimic la extrageri.

“Suntem foarte incantati”, a spus Rich. “Suntem foarte mandri sa avem alaturi Loteria din Minnesota.”

Minnesota Lottery a declarat recent in presa ca All or Nothing foloseste “nemultumirea unui jucator in legatura cu extragerile loto ca baza pentru un nou joc.” Unii ar putea interpreta asta ca aratand cu degetul la extragerile computerizate, care domina in prezent jocurile din Minnesota.

Extragerile jocului All or Nothing vor fi efectuate de Multi-State Lottery Association (MUSL), aceeasi organizatie care opereaza popularul joc Powerball. Va fi folosit echipamanet mecanic pentru extragerile loteriei.

Pentru a face loc acestui joc, Loteria din Iowa a retras jocul $100,000 Cash Game, la care extragerea finala a fost realizata Sambata.

Numerele castigatoare la All or Nothing vor aparea la cateva minute de la fiecare extragere pe paginile Iowa Lottery Results si Minnesota Lottery Results, precum si pe pagina Multi-State Lottery Results. Un link alaturi de rezultate arata premiile diferite care pot fi castigate.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!