Home Povesti de castigatori Jackpotul de 12 milioane de dolari de la Loteria Texas a ramas...

Jackpotul de 12 milioane de dolari de la Loteria Texas a ramas nerevendicat

801 views

Cineva a pierdut milioane de dolari despre care nu a stiut niciodata ca i se cuvin.

La sase luni dupa ce a batut sansele astronomice pentru a castiga jackpotul Lotto Texas, norocoasa si in acelasi timp ghinionista persoana a ratat sansa de a revendica inainte de scadenta biletul castigator, oficial valorand 12 milioane de dolari, aproximativ 7.5 milioane de dolari cash.

A fost cel mai mare premiu de loterie nerevendicat din 2001 si al treilea ca marime de la inceputul jocului in 1992, conform Comisiei Loteriei Texas.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Este regretabil”, a afirmat purtatoarea de cuvant a comisiei loteriei, Kelly Cripe.

Nefericitul castigator a cumparat biletul de aur de la o benzinarie South Shore Shell, situata la FM 518 in League City, dar mai mult ca sigur ca l-a pierdut sau nu a stiut niciodata ca este castigator, au afirmat oficialii loteriei, care au tinut birourile din Houston si Austin deschise o ora in plus in ultima zi in care mai putea fi revendicat premiul, in incercarea nereusita de a ajuta.

In schimb, suma nerevendicata va ajunge, ca majoritatea veniturilor loteriei, la programul scolar de stat Foundation School Program.

Mai mult de 837 milioane de dolari din premii de loterie nerevendicate s-au reintors la bugetul de stat incepand cu 1995, desi mare parte din acesti bani au provenit din sume mai mici din jocuri cu bilete razuibile.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Sistemul loteriei de stat, fondat in 1992 cu jocul Lotto Texas, cu sase numere, ca jocul jackpot originar, acum include de asemenea jocurile multi-statale Powerball si Mega Millions. Sistemul a adus in ultimul an fiscal 4.4 miliarde de dolari, distribuind 2.8 miliarde castigatorilor si 1.2 miliarde bugetului de stat, inclusiv 1.1 miliarde de dolari pentru fondul educational Foundation School Fund.

“Cel putin scolile vor primi banii nerevendicati. Este un lucru bun”, a spus Shawn Mohammed, de 32 de ani, manager al benzinariei Shell care a vandut biletul castigator.

Benzinaria a primit 121.000$ din partea statului pentru vanzarea biletului, iar Mohammed afirma ca afacerea a inflorit de atunci.

“Este un magazin foarte norocos”, a spus Rashad Harris, de 28 de ani, din League City, care cumpara un bilet de acolo aproape zilnic. “Acest magazin este deschis 24 de ore din 24, deci ai sansa de a prinde o linie norocoasa in orice moment aici.”

Totusi, managerul recunoaste ca norocul s-a dovedit a fi crud cu acea persoana care a cumparat biletul care a devenit oficial castigator pe 1 ianuarie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Imi pare foarte rau pentru aceasta persoana, deoarece oricine ar fi, a pierdut oportunitatea vietii”, a spus Mohammed. “12 milioane de dolari nu vin usor la nimeni.”

Gail Howard, un expert in loterie, a afirmat ca biletele nerevendicate au fost o problema pe termen lung pentru loteriile din intreaga tara. De multe ori castigatorii au pierdut biletele sau au uitat sa verifice daca au castigat. Ea recomanda jucatorilor la loterie sa isi formeze o rutina in a pune toate biletele intr-un singur loc si de a le verifica cu regularitate.

“Fiecare bilet ar trebui tratat ca un bilet castigator de jackpot”, a spus ea.

In Texas, documentele arata ca este ceva obisnuit ca persoanele care au castigat la loterie sa astepte cu revendicarea premiilor. Recordul de asteptare la Lotto Texas este de 159 de zile pentru un premiu de 3.5 milioane de dolari obtinut in 2008.

Jackpoturile nerevendicate sunt relativ rare, acesta fiind al optulea in istoria loteriei Lotto Texas. Recordul pentru cel mai mare premiu nerevendicat este al unui jackpot de 40 de milioane de dolari, biletul fiind cumparat de la Stone Creek Mini Mart, din Flower Mound, in anul 1994.

Jackpoturile castigate sunt relativ rare, de asemenea. In anul 2014 au fost doar doua pana acum, cel din 1 ianuarie, care a ramas nerevendicat, si cel de 36.25 milioane de dolari, biletul fiind in acest caz cumparat pe 31 mai de la magazinul Stripes Convenience Store din Cuero.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!