Home Povesti de castigatori Jackpotul EuroMillions de 86.7 milioane de euro a fost castigat in Irlanda

Jackpotul EuroMillions de 86.7 milioane de euro a fost castigat in Irlanda

1,138 views

Un jucator din Irlanda a castigat jackpotul la jocul multi-statal de loterie EuroMillions, devenind milionar. Un purtator de cuvant al Loteriei a afirmat ca exista un castigator al jackpotului EuroMillions si ca biletul a fost vandut in Irlanda.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Numerele castigatoare la extragerea EuroMillions de vineri, 19 septembrie 2014, au fost: 6, 8, 34, 38 si 48, iar cele 2 Lucky Stars au fost 3 si 9. Jackpotul la aceasta extragere a fost 86.732.923,00 €.

Acest premiu de loterie castigat in Irlanda este al treilea ca marime inregistrat vreodata in aceasta tara.

In cadrul unei extrageri din anul 2005 Dolores McNamara a castigat 115 milioane de euro, iar in anul 2013 un jucator anonim a castigat un premiu de 94 de milioane de euro.

Oficialii Loteriei au afirmat ca numele magazinului care a vandut biletul si localitatea respectiva nu vor fi facute publice pana cand jucatorul castigator se va prezenta pentru a-si revendica premiul.

Loteria justifica acest lucru prin faptul ca jackpoturile mari necesita atentie deosebita, iar castigatorului i se acorda timp pentru a se organiza.

Acest premiu este al patrulea castig major prins de un jucator irlandez in ultimul an, incluzand aici si familia irlandeza care a castigat 15 milioane de euro la inceputul anului.

Castigurile cumulate la Loteria EuroMillions din Irlanda incepand cu anul 2004 ajung la suma fabuloasa de aproape 650 milioane de euro.

Loteria sfatuieste detinatorul biletului castigator, ca de altfel pe orice jucator, sa pastreze cu atentie biletul si sa-l semneze pe spate. De asemenea, oficialii Loteriei il asteapta sa se prezinte la sediu pentru a-si revendica premiul.

Desigur, Loteria cunoaste magazinul de unde a fost achizitionat biletul castigator, dar asteapta sa fie revendicat jackpotul inainte de a-l face cunoscut presei si publicului.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!