Home Povesti de castigatori Judecatorul a decis ca seful unui restaurant trebuie sa-i dea chelnerului jumatate...

Judecatorul a decis ca seful unui restaurant trebuie sa-i dea chelnerului jumatate din jackpotul de 1.7 milioane de dolari pentru prezicerea castigului

777 views

Seful unui restaurant din Anglia a primit ordin sa imparta castigul la loterie de 1 milion de lire sterline (1.7 milioane de dolari) cu unul din chelnerii sai, care a pretins ca a visat ca vor castiga o avere impreuna.

Judecatorul Mark Gosnell i-a spus lui Hayati Kucukkoylu ca trebuie sa ii inmaneze lui Fatih Ozcan £500,000 din premiul EuroMillions.

Inalta Curte a aflat ca Ozcan era asa de convins ca vor castiga incat l-a tot “batut la cap” pe Kucukkoylu sa cumpere bilete impreuna, impartind miza si alegand numerele impreuna.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Dar cand visul chelnerului a devenit realitate, afaceristul Kucukkoylu a sustinut ca premiul castigat ii apartine in totalitate.

Intre cei doi a avut loc o disputa amara, iar patronul l-a amenintat pe Ozcan si l-a injurat, fiind apoi arestat dupa ce angajatul sau l-a acuzat de furtul biletului.

In hotararea sa, judecatorul a spus: “D-l Kucukkoylu si d-l Ozcan au realizat un contract pentru a juca impreuna la loterie pe baza de egalitate. Banii din premiu ar trebui impartiti in mod egal intre ei.”

Curtea a auzit ca ospatarul a petrecut trei ore pentru a-l convinge pe Kucukkoylu, de 47 de ani, sa joace cu el la EuroMillions. Judecatorul a spus: “El a visat ca tinea un pachet mare de bani si ca in fata lui statea seful sau.”

“D-l Ozcan are mare credinta in puterea viselor si l-a interpretat cum ca vor castiga la loterie.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Dupa ce Kucukkoylu a fost de acord, ospatarul a plecat la un supermarket sa cumpere bilete, pe care le-a inmanat sefului, dar a pastrat chitanta.

Dupa castigarea milionului de lire sterline patronul restaurantului a sustinut ca a castigat singur, dar Ozcan a sustinut ca el a ales cateva numere, a platit jumatate din miza si a influentat prin visul sau cumpararea biletului.

Kucukkoylu a fost retinut de politie timp de noua ore dupa ce a fost reclamat pentru furtul biletului de catre Ozcan.

Ozcan a admis mai apoi ca a mintit in legatura cu furtul, dar a sustinut ca seful sau l-a amenintat, astfel, temandu-se pentru viata sa.

Judecatorul a afirmat ca Ozcan a mintit, dar povestea lui este mai plauzibila, prin urmare decizia a fost in favoarea acestuia, jackpotul fiind impartit in mod egal intre cei doi.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!