Home Stiri Loto Loteria din Florida anunta schimbari, ca raspuns la rapoartele despre castigatorii repetitivi

Loteria din Florida anunta schimbari, ca raspuns la rapoartele despre castigatorii repetitivi

949 views

Loteria Florida a anuntat marti ca va adopta mai multe masuri de siguranta pentru a preveni frauda si a proteja jucatorii.

Anuntul a fost facut ca urmare a unei investigatii publicate Duminica de Palm Beach Post, care a scos la iveala ca multi jucatori ar castiga premii mari prea des. De asemenea, a urmat dupa ce legislativul a luat in considerare cresterea controlului asupra loteriei prin punerea ei sub supravegherea unei comisii de jocuri.

Loteria va adopta softuri pentru a urmari castigatorii frecventi in timp real, va rula mai multe terminale de verificare personala la punctele de vanzare proprii si va numi magazinele unde vanzatorii au furat bilete castigatoare, a spus Secretara Loteriei Cynthia O’Connell, intr-o declaratie pentru The Post.

“Pentru ca noi sa reusim in misiunea noastra trebuie sa ne asiguram ca activitatile conduse de loterie sunt transparente si fara frauda”, a scis ea.

Gov. Rick Scott, al carui birou supravegheaza loteria si numeste secretarul loteriei, a sustinut declaratia ei, spunand miercuri celor de la The Post: “Stiu ca secretara loteriei ia totul in serios si vrea sa se asigure ca lucrurile sunt facute corespunzator si cu transparenta si ne vom asigura ca nu este nici o frauda.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Sen. Maria Sachs, vice-presedinta Comitetului de Jocuri de Noroc din Senat si sustinatoare a unui control mai mare a legislativului asupra loteriei, a spus pentru The Post: “Ceea ce a aratat investigatia voastra este ca avem nevoie de o mai mare supraveghere.”

The Post a scos la iveala ca circa 200 de persoane au sfidat sansele loteriei in ultima decada pentru a incasa zeci sau sute de bilete castigatoare in valoare de 600 $ sau mai mult. Un barbat din Pompano Beach a fost creditat cu colectarea a 719,000 $ din 252 de bilete castigatoare la loterie intr-un interval de sase ani.

Matematicienii au calculat ca 9 din 10 cei mai prolifici castigatori ar fi trebuit sa piarda pana la 2 milioane de dolari incercand sa castige de atatea ori.

In alte state, astfel de tipare de castig ar fi fost asociate cu activitatea criminala. Castigatorii frecventi din alte state au fost gasiti a fi vanzatori de magazine care furau biletele de la clienti nebanuitori, “incasatori de bilete” care ajutau castigatorii sa evite taxele sau pensia alimentara pentru copii si infractori care foloseau loteria pentru a spala bani.

In timp ce analiza facuta de The Post pe baza evidentelor publice nu a putut determina daca au fost comise fapte criminale, loteria, care putea s-o faca, dadea prea putina atentie lucrurilor.

Saptamana trecuta loteria a recunoscut pentru prima data ca a efectuat “intepaturi” sub acoperire, o actiune care, scrie The Post, este de obicei publicata in alte state pentru a descuraja furtul sau vanzarea la negru a biletelor castigatoare.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In aceste “intepaturi” loteria are agenti care pozeaza drept clienti care cer vanzatorilor sa le scaneze biletele pentru a verifica daca sunt castigatoare – o solicitare obisnuita a clientilor.

Au prins 19 persoane furand bilete, dar niciodata nu au anuntat aceste arestari.

Loteria Florida va da numele magazinelor unde vanzatorii sunt condamnati pentru furtul de bilete. O’Connell a spus ca aceasta miscare ar trebui sa descurajeze vanzatorii si sa dea incredere clientilor in magazine.

De asemenea, loteria va rula mai multe terminale de verificare personala. Doar 54 % din punctele de vanzare au masinile care permit clientilor ca verifice singuri biletele, in loc sa se sprijine pe vanzatori pentru a determina daca au castigat. Alte loterii au aflat ca unii vanzatori mint clientii, spunandu-le ca nu au castigat in timp ce puneau in buzunarul propriu biletele castigatoare.

O’Connell nu a spus cate magazine vor primi masinile.

O alta schimbare produsa de povestea scrisa de The Post este adoptarea de softuri pentru a gasi castigatorii frecventi in timp real.

Sachs, D-Delray Beach, a fost o sustinatoare a plierii loteriei intr-o comisie de jocuri de noroc statala, care ar fi supravegheata de legislativ si include toate formele de jocuri de noroc din stat. Ea a spus ca investigatia facuta de The Post a aratat aceasta necesitate.

Sachs a spus ca vanzatorii cu amanuntul ar trebui sa aiba parte de un control mai mare, de asemenea. The Post a aflat ca 6 din 10 cei mai prolifici castigatori erau vanzatori sau patroni de magazine.

Vanzatorii de magazine si angajatii pot juca la loterie fara restrictii. Pot juca chiar din spatele tejghelei daca magazinul permite acest lucru.

Unele loterii nord-americane nu permit vanzatorilor si patronilor sa joace la propriile magazine.

“Ei nu pot verifica biletele sa vada daca a castigat cineva. Ei nu pot juca”, a spus Sachs. “Articolul vostru si articolele anterioare au aratat ca alte state fac lucrurile mai bine.”

Rep. Mark Pafford, D-West Palm Beach, a spus ca relatia creaza o “problema de perceptie”.

“Nu ar trebui sa ai mana in sertarul tejghelei. Este foarte ciudat”, a spus el.

The Post a aflat ca unele loterii pun restrictii comerciantilor cu amanuntul. In Ontario, una dintre cele mai mari loterii din America de Nord, nu este permis vanzatorilor si patronilor sa joace in propriile magazine.

California intreaba castigatorii daca detin sau lucreaza la un magazin care vinde bilete de loterie. Florida, insa nu.

O’Connell nu a anuntat, insa, vreo schimbare la modul in care vanzatorii si patronii joaca sau cum raporteaza castigurile proprii.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!