Home Povesti de castigatori Castigatorul a 20 de milioane de dolari la Mega Millions nu a...

Castigatorul a 20 de milioane de dolari la Mega Millions nu a crezut scanerul loteriei

3,140 views

Un jucator la loterie si-a scanat biletul la un magazin din Shirley, New York, numit “JackSpot!” si cand ecranul a fulgerat “BIG WINNER” (Mare castigator) el i-a spus casierului “Masina este stricata”.

Dar nu era – tinea in mana biletul Mega Millions de 20 de milioane de dolari, misteriosul castigator al jackpotului, cautat de Loteria de Stat din New York de la extragerea din 25 martie, au spus co-proprietarul magazinului Howie Frank si casiera Laura Marckesano.

“Nu intelegea ce spun”, a spus Marckesano, care a scanat biletul de doua ori. “Deci l-am lovit usor peste umar – «Ai castigat 20 de milioane de dolari!» – Asta l-a cam trezit.”

Purtatoarea de cuvant a loteriei Christy Calicchia a spus ca detinatorii biletului au revendicat premiul miercuri, dar ea a refuzat sa ofere un nume, mentionand o conferinta de presa ce va urma.

Biletul, cumparat de la benzinaria Gascon din Coram, ar trebui sa aiba numerele 19, 26, 51, 57, 73 si numarul Mega Ball 15.

Calicchia a afirmat ca detinatorul biletului castigator are doua optiuni de a primi banii: o suma forfetara inainte de impozitare de 11.1 milioane de dolari sau anuitatea de 20 de milioane de dolari.

Castigatorul va deveni public dupa discutii complete cu expertii legali si financiari, a afirmat Frank.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Este un infirmier de 48 de ani de la Southampton Hospital, a spus co-proprietarul magazinului. “A declarat ca isi iubeste meseria si ca isi va pastra slujba”, a spus Frank, adaugand razand “Vom vedea”.

Este, de asemenea, un client regulat la micul dejun, care traieste in apropiere, iar joia trecuta, cafeaua si ruloul cu unt obisnuite au fost servite cu vestile despre jackpot si cu lacrimi de fericire – ale lui si ale lui Marckesano. Prima data s-a uitat fix in sus, a coborat privirea si a fost tacut pana cand euforia si-a facut loc, a spus casiera.

Inregistrarea video de supraveghere a magazinului arata castigatorul prinzandu-si fruntea cu ambele maini de mai multe ori, plimbandu-se si facand o fotografie a biletului castigator cu telefonul mobil pentru a o trimite cuiva.

“Saream in sus de bucurie”, a spus Marckesano. “Mi-a dat o imbratisare puternica. … Cinci sau zece minute din viata cu el – a fost ca un vis.”

Cand Marckesano l-a chemat pe Frank pentru a-i spune sa vina repede pentru ca un client a castigat 20 de milioane de dolari, el a raspuns: “20.000$?”

Cand jucatorul la loterie si-a sunat sotia, a fost nevoie nu numai de Marckesano, ci si de doi clienti pentru a o convinge ca nu e o gluma.

“Ea mi-a spus ca el nu-si verifica niciodata biletele, dar joaca mereu”, a spus Marckesano. “Avea un buzunar plin de bilete.”

Cand Frank a ajuns, aproximativ 25 de clienti bazaiau in jurul castigatorului, a spus el. “Doreau doar sa fie langa un milionar, cred.”

Mai tarziu, jucatorul la Mega Millions a spus ca isi dorea o noua camioneta Dodge Ram pentru ca a sa a fost ridicata anul trecut.

In timp ce parasea magazinul “JackSpot!”, care se axeaza pe jocuri de loterie si are un “sezlong pentru razuit bilete”, Marckesano s-a grabit dupa el.

“Doream sa ma asigur ca poate conduce”, a spus ea. “A spus ca este bine. El a afirmat «Nu ma voi schimba. Nu ma voi schimba. Asta nu imi va schimba viata».”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!