Home Stiri Loto Legislativul solicita un control mai mare la Loteria din Florida

Legislativul solicita un control mai mare la Loteria din Florida

887 views

Vice-presedinta Comitetului de Jocuri de Noroc din Senatul Floridei, Senatoarea Maria Sachs, a cerut un control mai mare la Loteria din Florida, dupa ce o cercetare facuta de Palm Beach Post a scos la iveala ca unele persoane castiga premii mari in ciuda unor cote enorme.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Sachs, D-Delray Beach, a militat pentru plierea loteriei intr-o comisie de jocuri de noroc statala, care ar fi supravegheata de legislativ si include toate formele de jocuri de noroc din stat. Ea a afirmat ca investigatorii de la The Post au accentuat aceasta necesitate.

“Ceea ce investigatia voastra a aratat este ca avem nevoie de o supraveghere mai mare”, a spus Sachs.

Investigatia de sase luni facuta de The Post a scos la iveala ca aproximativ 200 de persoane au sfidat cotele loteriei in ultima decada de ani pentru a incasa zeci sau sute de bilete castigatoare in valoare de 600$ sau mai mult.

Matematicienii au calculat ca 9 din 10 cei mai prolifici castigatori ar fi pierdut pana la 2 milioane de dolari incercand sa castige de atatea ori.

Un singur om a castigat 719,000 $ la 69 magazine din North Lauderdale pana la Vero Beach intr-un interval de 6 ani.

In alte state astfel de tipare de castig au fost asociate cu activitati criminale. Unii castigatori frecventi din alte state au fost identificati ca fiind vanzatori ai magazinelor care furau biletele de la clientii nesuspiciosi, “incasatori de bilete” care ajutau castigatorii la loterie sa evite taxele sau pensia alimentara pentru copii si infractori care foloseau loteria pentru spalare de bani.

Gov. Rick Scott, al carui birou supravegheaza loteria si numeste secretarul loteriei, a afirmat miercuri: “Stiu ca secretarul loteriei ia toate lucrurile in serios si doreste sa se asigure ca functioneaza corespunzator si cu transparenta si ne vom asigura ca nu exista nicio frauda”.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Biroul sau a adaugat: “Lucrand cu Loteria Florida, vom continua sa crestem transparenta si sa luam la raspundere infractorii pentru a proteja platitorii de taxe din Florida de activitatea frauduloasa”.

Secretara Loteriei, Cynthia O’Connell, a spus catre The Post, inainte ca stirea sa fie publicata, ca rata incredibila de castig ar putea pur si simplu sa fie noroc. Un oficial al loteriei a afirmat miercuri ca loteria va raspunde la aceasta poveste, dar nu a putut sa specifice intervalul de timp.

Sachs a afirmat ca vanzatorii de bilete ar trebui, de asemenea, sa aiba parte de un control mai mare. The Post a gasit ca 6 din 10 cei mai prolifici castigatori erau vanzatori sau patroni de magazine.

In prezent, vanzatorii si angajatii magazinelor pot juca la loterie fara restrictie. Ei pot chiar juca din spatele tejghelei, daca magazinul o permite.

Unele loterii nord-americane nu permit vanzatorilor si patronilor sa joace la propriile magazine.

“Ei nu pot verifica biletele sa vada daca a castigat cineva. Ei nu pot juca”, a afirmat Sachs. “Articolul vostru si articolele anterioare au aratat ca alte state fac lucrurile mai bine”.

Rep. Mark Pafford, D-West Palm Beach, a spus ca aceasta relatie creaza “o problema de perceptie”.

“Nu ar trebui sa ai mana in sertar. Este foarte ciudat”, a spus el.

The Post a aflat ca unele loterii pun restrictii comerciantilor lor. Loteria din Ontario, una din cele mai mari din America de Nord, nu permite vanzatorilor si patronilor sa joace in propriile magazine.

California intreaba castigatorii daca detin sau lucreaza la un magazin care vinde bilete de loterie. Florida, insa, nu.

Senatul si Comitetul Casei de Jocuri de Noroc iau in considerare crearea unei comisii de jocuri de noroc care ar supraveghea jocurile parimutuel si alte forme de jocuri de noroc. Dar Sachs doreste ca aceasta comisie sa supraveggheze loteria de stat de 5 miliarde de dolari.

Comisia ar urma sa fie alcatuita din maxim sapte persoane. Acestea ar urma sa fie desemnate de guvernator si supravegheate de legislativ.

“De fiecare data cand ai o suma mare de bani si ai atat de multe puncte de vanzare unde oamenii cheltuiesc bani pentru a primi bani, trebuie sa ai o supraveghere foarte atenta”, a spus Sachs.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!