Home Povesti de castigatori Loteria din New Jersey a fost data in judecata pentru un bilet...

Loteria din New Jersey a fost data in judecata pentru un bilet aruncat valorand 1 milion de dolari

661 views

TRENTON, New Jersey — Doi prieteni, care pretind ca au cumparat un bilet Powerball valorand 1 milion de dolari, de la un magazin din Mahwah anul trecut, au dat in judecata Comisia Loteriei New Jersey Lottery, pretinzand ca au aruncat biletul deoarece statul s-a miscat prea incet cu afisarea pe site a numerelor castigatoare.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Salvatore Cambria si Erik Onyango sustin, prin procesul inaintat la U.S. District Court din Trenton, ca au ales cinci din cele sase numere castigatoare, extrase pe 23 martie 2013, in aceeasi zi in care a fost prins si jackpotul Powerball de 338 de milioane de dolari.

Cei doi pieteni afirma ca, desi nu au nimerit numarul Powerball castigator, totusi combinatia lor le dadea dreptul la un premiu de consolare de 1 milion de dolari.

In timpul unei convorbiri telefonice din noaptea extragerii, Onyango i-a transmis numerele castigatoare lui Cambria de pe site-ul Comisiei.

“Operatorii site-ului nu au actualizat la timp numerele castigatoare actuale”, se spune in plangerea inaintata.

Crezand ca a pierdut, Cambria a aruncat biletul de 1 milion de dolari.

Cand cei doi barbati s-au prezentat comisiei anul acesta cu revendicarea lor, li s-a spus ca nu au noroc, afirma avocatul acestora, Edward Logan. Fara bilet nu puteau fi platiti.

Logan afirma ca cei doi prieteni obisnuiesc sa-si cumpere bilete unul celuilalt de la “Mahwah 7-11”.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In data de 23 martie 2013, Onyango a cumparat trei bilete, pastrand doua pentru el si dandu-l pe al treilea lui Cambria.

Ei afirma ca pot dovedi ca biletul primit de Cambria este cel castigator pentru ca era biletul din mijlocul celor trei cumparate. Onyango a pastrat celelalte doua bilete, care includ si numarul de serie.

Avocatul afirma ca cei doi pot dovedi ca au cumparat biletul castigator datorita numerelor de serie succesive de pe cele trei bilete cumparate.

Judith Drucker, purtatoarea de cuvant a comisiei, a refuzat sa comenteze subiectul.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.