Home Articole Loto Loteria din Massachusetts se va inchide din cauza jucatorilor de mize mari

Loteria din Massachusetts se va inchide din cauza jucatorilor de mize mari

835 views

Jucatorii loteriei Massachusetts au avut ultima sansa de a-si cumpara tichete in aceasta saptamana pentru ca aceasta a fost inchisa definitiv. Inchiderea jocului a fost in mijlocul atentiei in cadrul discutiilor din industria loteriei de anul trecut, unde se vorbea ca un grup de jucatori de mize mari au identificat o slabiciune in cadrul structurii de premiere a loteriei ce le poate aduce ocazional cistiguri uriase acelora care isi permit sa joace astfel de mize la timpul potrivit.

La citeva zile dupa ce slabiciunea fondului de premiere a fost identificata, loteria a incercat sa repare reputatia loteriei prin inchiderea acestei ‘portite’.

Jackpotul de Luni in cadrul extragerii ‘Cash WinFall’ valora $2,253,177, insa nu au existat tichete care sa ghiceasca toate cele 6 numere, deci jackpotul a fost distribuit celorlalti cistigatori.

Premiul de la categoria a doua, 5 numere din 6, a crescut la $29,397 de la $4,000. Similar, premiul pentru ghicirea a 4 numere din 6 a crescut de la $150 la $1,185 iar premiul pentru ghicirea a 3 numere a crescut de la $5 la $37.

Un nou joc va fi introdus in Martie

Loteria Massachusetts va inlocui jocul ‘Cash WinFall’ care a fost recent inchis cu unul ce va aparea in luna Martie. Lucky for Life, un nou joc de loterie ce isi va desfasura activitatea in mai multe state, va oferi jucatorilor oportunitatea de a cistiga premii de “$1,000 pe viata”.

Cele 6 state care vor participa la astfel de extrageri sunt Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island si Vermont.

Jocul “Lucky for Life” va oferi 10 modalitati de a cistiga premii. Pe langa premiul descries mai sus, “Lucky For Life” va beneficia si de un premiu de $25,000 dar si alte premii cu valori intre $2 – $2,000.

Sansele de a cistiga astfel de premii sunt de 1 din 6.6.

Tichetele Lucky for Life vor costa $2.

Vinzarile vor incepe de Duminica, 1 Martie 2012, iar prima extragere va avea loc Joi, 15 Martie.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!