Home Articole Loto Loteria din Massachusetts se va inchide din cauza jucatorilor de mize mari

Loteria din Massachusetts se va inchide din cauza jucatorilor de mize mari

665 views
SHARE

Jucatorii loteriei Massachusetts au avut ultima sansa de a-si cumpara tichete in aceasta saptamana pentru ca aceasta a fost inchisa definitiv. Inchiderea jocului a fost in mijlocul atentiei in cadrul discutiilor din industria loteriei de anul trecut, unde se vorbea ca un grup de jucatori de mize mari au identificat o slabiciune in cadrul structurii de premiere a loteriei ce le poate aduce ocazional cistiguri uriase acelora care isi permit sa joace astfel de mize la timpul potrivit.

La citeva zile dupa ce slabiciunea fondului de premiere a fost identificata, loteria a incercat sa repare reputatia loteriei prin inchiderea acestei ‘portite’.

Jackpotul de Luni in cadrul extragerii ‘Cash WinFall’ valora $2,253,177, insa nu au existat tichete care sa ghiceasca toate cele 6 numere, deci jackpotul a fost distribuit celorlalti cistigatori.

Premiul de la categoria a doua, 5 numere din 6, a crescut la $29,397 de la $4,000. Similar, premiul pentru ghicirea a 4 numere din 6 a crescut de la $150 la $1,185 iar premiul pentru ghicirea a 3 numere a crescut de la $5 la $37.

Un nou joc va fi introdus in Martie

Loteria Massachusetts va inlocui jocul ‘Cash WinFall’ care a fost recent inchis cu unul ce va aparea in luna Martie. Lucky for Life, un nou joc de loterie ce isi va desfasura activitatea in mai multe state, va oferi jucatorilor oportunitatea de a cistiga premii de “$1,000 pe viata”.

Cele 6 state care vor participa la astfel de extrageri sunt Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island si Vermont.

Jocul “Lucky for Life” va oferi 10 modalitati de a cistiga premii. Pe langa premiul descries mai sus, “Lucky For Life” va beneficia si de un premiu de $25,000 dar si alte premii cu valori intre $2 – $2,000.

Sansele de a cistiga astfel de premii sunt de 1 din 6.6.

Tichetele Lucky for Life vor costa $2.

Vinzarile vor incepe de Duminica, 1 Martie 2012, iar prima extragere va avea loc Joi, 15 Martie.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов