Home Articole Loto Jackpotul loteriei Iowa va ramane sub mister

Jackpotul loteriei Iowa va ramane sub mister

780 views
SHARE

Dupa toata aceasta poveste legata de loteria Iowa privind tichetul cistigator al jackpotului am privit in urma pentru a descoperi si alte povesti legate de situatii ciudate din punct de vedere al comportamentului oamenilor la aflarea vestii cistigarii premiilor.

In 1999, o femeie din California a cistigat un jackpot la loterie, dupa care a divortat rapid de sotul ei fara a-i dezvalui aceste cistiguri. Un judecator a decis ca femeia sa-i ofere intreaga suma de 1.3 milioane de dolari sotului ei, conform legilor statului.

In Ianuarie 2011, o femeie din Idaho care a cistigat un jackpot de 390 milioane de dolari a disparut complet dupa ce a incasat contravaloarea premiului. Ea nu a divortat legal de sotul ei. Ambii au fost arestati de asalt in timpul relatei lor. Femeia a fost fortata sa cedeze jumatate din bani sotului ei.

Indiferent de cine a fost in spatele avocatilor care au dorit revendicarea premiului la loteria Hot Lotto, oficialii Loteriei Iowa au insistat ca ei mai degraba ar plati premiul decat sa nu – insa doar daca obtin toate informatiile necesare.

“Noi avem banii si vrem sa-i platim” a spus Neubauer, purtatorul de cuvant al loteriei. “Avem nevoie doar de informatii de baza.”

Dar se pare ca acest mister va ramane nerezolvat.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов