Home Articole Loto Jackpotul loteriei Iowa va ramane sub mister

Jackpotul loteriei Iowa va ramane sub mister

583 views
0
SHARE

Dupa toata aceasta poveste legata de loteria Iowa privind tichetul cistigator al jackpotului am privit in urma pentru a descoperi si alte povesti legate de situatii ciudate din punct de vedere al comportamentului oamenilor la aflarea vestii cistigarii premiilor.

In 1999, o femeie din California a cistigat un jackpot la loterie, dupa care a divortat rapid de sotul ei fara a-i dezvalui aceste cistiguri. Un judecator a decis ca femeia sa-i ofere intreaga suma de 1.3 milioane de dolari sotului ei, conform legilor statului.

In Ianuarie 2011, o femeie din Idaho care a cistigat un jackpot de 390 milioane de dolari a disparut complet dupa ce a incasat contravaloarea premiului. Ea nu a divortat legal de sotul ei. Ambii au fost arestati de asalt in timpul relatei lor. Femeia a fost fortata sa cedeze jumatate din bani sotului ei.

Indiferent de cine a fost in spatele avocatilor care au dorit revendicarea premiului la loteria Hot Lotto, oficialii Loteriei Iowa au insistat ca ei mai degraba ar plati premiul decat sa nu – insa doar daca obtin toate informatiile necesare.

“Noi avem banii si vrem sa-i platim” a spus Neubauer, purtatorul de cuvant al loteriei. “Avem nevoie doar de informatii de baza.”

Dar se pare ca acest mister va ramane nerezolvat.