Home Articole Loto Loteria din Vermont ofera noi masinarii

Loteria din Vermont ofera noi masinarii

917 views
SHARE

Este o zi plina pentru cei ce calatoresc catre Guiford Rest Area iar turistii par sa aibe acelasi motiv pentru a se opri aici. “Probabil unul dintre cele mai bune locuri de odihna pe care le-am vazut vreodata in tara asta” declara Tim Donahue din Lester, Massachusetts.

“Ne bucuram sa oprim aici deoarece este un loc de odihna dragut. Probabil unul dintre cele mai frumoase din tara” spune John McGuire din Torrington, Connecticut.

“Oricind ajungem in aceasta zona imi place sa ma opresc. Este chiar frumos aici” spunea Dave Ranan din Amherst, Massachusetts.

Pe linga frumusetea acestui loc, zona va oferi o noua atractie – Un oficiu al Loteriei Vermont.

Jucind la loteria Vermont nimic nu poate fi mai usor. Pur si simplu scoti banii din buzunar, ii bagi in aparat, iti alegi jocul si scoti tichetul. Daca nu ai destui bani cash, ai un aparat ATM linga.

Cu jucatori precum John McGuire este usor – “Daca tot este aici, acum probabil vom baga cand vom opri. Este minunat. Cu putin noroc voi cistiga ceva si voi sprijini Statul Vermont” spunea el.

McGuire a razuit un bilet in drumul sau catre Connecticut. A devenit apoi norocosul castigator a doi dolari – indeajuns pentru a-si recistiga suma investita in biletul cumparat.

Alti turisti sunt atrasi de aceasta masinarie – ei sunt in cautarea obtinerii tichetului norocos.

“De obicei nu joc la Lotto” spunea Dave Ranan, insa “cind am vazut aparatul, ce naiba, am putea incerca.” Ranan spune ca recent a votat contra jocurilor de noroc in statul sau natal – Massachusetts. “Cred ca doar se joaca impotriva dependentei celorlalti oameni” spunea el.

Alta familie ce vizita acel loc a preferat sa nu joace. “Este putin socant sa vedem asa ceva, sa fim sinceri cu dumneavoastra. Un loc ca Vermont se mindreste sa faca bani prin alte moduri” a spus Tim Donahue.

In acest moment au fost instalalte 100 de astfel de aparate plasate in diverse locatii din jurul statului iar profiturile adunate sunt strinse si trimise catre Fondul de Educatie al Statului Vermont.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов