Home Stiri Loto Loteria Florida porneste o campanie de protectie a clientilor

Loteria Florida porneste o campanie de protectie a clientilor

889 views

Jucatorii sunt atentionati sa isi semneze biletele imediat.

TALLAHASSEE, Fla. — Loteria Florida a lansat o noua campanie dupa ce unii patroni de magazine au revendicat premii mari in repetate randuri in ciuda sanselor mici.

Loteria a postat materiale video online si in curand va afisa postere la punctele de vanzare, prin care sa indemne jucatorii sa-si semneze biletele.

Prin aceste actiuni loteria spera sa previna furtul biletelor castigatoare de catre angajatii magazinelor.

Cand e vorba de castigarea unor bilete razuibile pe locurile fruntase sunt persoane care detin sau lucreaza la magazine in Florida.

Un exemplu in acest sens este Chriag Parmar, care a revendicat impreuna cu mama sa, 47 de premii de 1.000$ sau mai mult intr-o perioada de trei ani.

Loteria a suspendat si apoi a desfiintat privilegiile de loterie de la cele sapte magazine ale sale.

In acelasi timp a inceput sa-l cerceteze pe Jamil Hamad, dupa ce WFTS a semnalat ca a castigat 1.000$ sau mai mult la jocuri cu bilete razuibile de 38 de ori, desi nu dorea sa-si dezvaluie secretele.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Loteria afirma ca nu e nimic in neregula cu jocurile sale.

“Ca rezultat al obsesiei noastre pentru integritate, am fost capabili sa mentinem o evidenta impecabila de la decolarea noastra din 1988”, sustine Loteria Florida intr-un material pe YouTube.

Dar acum loteria isi acuza unii comercianti ca inseala clientii.

Patruzeci si noua de locatii si-au avut privilegiile suspendate sau desfiintate, fiind suspectate de furt de bilete sau de plati necorespunzatoare.

Loteria distribuie in prezent anunturi publice prin care indeamna jucatorii sa-si semneze biletele.

“Data viitoare cand jucati, semnati fiecare bilet imediat dupa achizionare. Este calea cea mai sigura de a garanta ca sunteti detinatorul de drept”, a spus Secretara Loteriei Florida, Cynthia O’Connell, intr-un video lansat vineri.

Richard Lustig, care a castigat in repetate randuri la loterie si a scris o carte despre jocul la loterie, afirma ca furtul din partea comerciantilor poate fi o problema serioasa atunci cand lumea incearca sa incaseze biletele castigatoare.

Comerciantii pot sa insele jucatorii, afirmand ca biletul nu este castigator sau sa spuna ca a castigat cu mult mai putin.

Loteria spera ca noua campanie va schimba acest lucru.

“Joaca destept in Florida. Semneaza fiecare bilet, de fiecare data”, a spus O’Connell.

Se asteapta ca materialele educative sa ajunga in magazine in curand, inclusiv un nou bilet razuibil cu un mesaj imprimat, care sa aminteasca jucatorilor semnarea lui imediat dupa achizitie.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!