Home Stiri Loto Un senator din New York propune printarea de anunturi pe biletele de...

Un senator din New York propune printarea de anunturi pe biletele de loterie

707 views

ALBANY, New York — Un proiect de lege realizat de senatorul statului New York Diane Savino care ar urma sa permita plasarea de anunturi pe biletele de loterie si pe terminale a trecut de Senat, iar d-na Savino afirma ca ar putea strange sute de milioane de dolari pentru educatie fara a creste taxele.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Proiectul de lege ar permite plasarea anunturilor pe biletele loto si pe terminalele Quick Draw.

D-na Savino a afirmat ca aproximativ 137 milioane de bilete au fost vandute numai in New York pentru extragerea recenta Powerball de 654 milioane de dolari.

“Imaginati-va daca toate acele bilete ar fi avut reclame pe ele ar fi putut creste venitul pentru statul New York”, a spus ea. “Acest lucru inseamna mai putini bani necesari din buzunarele dumneavoastra in taxe pentru a intretine scolile si colegiile din intregul New York. Toata lumea castiga.”

Legislatia a trecut cu 58-2 si acum va merge in Adunare, unde d-na Savino este optimista in legatura cu trecerea.

“Sper ca in viitorul apropiat Loteria New York va avea un nou mod de a incasa venituri de sute de milioane de dolari”, a spus ea.

Statele Michigan si Massachusetts au permis amandoua anunturile la jocurile de loterie si keno “quick draw”, a mai spus autoarea proiectului de lege. Michigan estimeaza ca anunturile au generat 45 de milioane de dolari pentru visteria statului in 2013.

D-na Savino a afirmat ca statul New York s-a aflat in fruntea loteriilor din tara cu vanzari de 6.2 miliarde de dolari in anul fiscal 2010.

Un sondaj recent Gallup Poll referitor la jocurile de noroc din America a dezvaluit ca 57% din adultii americani au cumparat un bilet de loterie in ultimele 12 luni.

D-na Savino a militat multa vreme ca guvernul si autoritatile sa aduca venituri prin adaugarea de reclame pe bunurile lor, inclusiv pe autobuze si poduri.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!