Home Povesti de castigatori Un cuplu din Indiana revendica un premiu loto de 27.5 milioane de...

Un cuplu din Indiana revendica un premiu loto de 27.5 milioane de dolari

745 views

Un cuplu din Noblesville, Indiana, a transformat un bilet de loterie de 1$ intr-un jackpot de milioane.

Larry si Connie Miller si-au revendicat jackpotul de 27.5 milioane de dolari, castigat la Hoosier Lotto — al saptelea ca marime la acest joc — la sediul central al Loteriei Hoosier din Indianapolis.

Directorul executiv al Loteriei Hoosier, Sarah Taylor, a inmanat cuplului premiul, iar cei doi au primit cecul imens alaturi de avocatul si contabilul lor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

In ciuda noii averi dobandite, familia Miller a declarat ca nu intentioneaza sa se schimbe. Cei doi se simt coplesiti de castigul neasteptat, dar considera ca viata lor a fost mereu binecuvantata si nu isi vor schimba, in mod funadamental, stilul de viata.

“Acest eveniment pur si simplu ne ofera mai multe oportunitati de a realiza in continuare obligatiile si angajamentele care au facut parte mereu din calatoria noastra impreuna prin viata.”

Biletul castigator, cu numerele 9, 16, 34, 37, 45 si 46, a fost extras in data de 10 mai. A fost cumparat de la magazinul “Marsh Supermarket”, situat pe 208 Southway Blvd. E., in Kokomo.

Conform oficialilor, cuplul castigator a putut sa aleaga in a primi cei 27.5 milioane de dolari intr-o perioada de 30 de ani, adica 916.000 anual inainte de plata taxelor sau a primi o suma forfetara de 11.1 milioane de dolari inainte de plata taxelor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Cei doi au ales optiunea in numerar si intentioneaza sa foloseasca acest dar cu grija, sfatuindu-se in acest sens cu consilierii legali si financiari angajati. Tot ce isi doresc este sa se bucure in continuare impreuna de viata.

John Hendricks, un avocat al familiei Miller, a afirmat ca cei doi castigatori nu doresc sa faca deocamdata declaratii suplimentare in legatura cu premiul sau cu modul in care vor cheltui banii.

Acest jackpot a crescut din octombrie 2013, cand un ofiter de politie pensionat din Bloomington, Richard McMurry, a castigat premiul de 3.5 milioane de dolari.

De la fondarea jocului in 1994, mai bine de 100 de jucatori au revendicat jackpoturi la Loteria Hoosier. Cel mai mare jackpot Hoosier Lotto castigat a fost de 54.5 milioane de dolari, revendicat in noiembrie 2007 de pensionarul Peter Gilbert din East Chicago.

Extragerile la Loteria Hoosier Lotto au loc miercurea si sambata noaptea. Pretul unui bilet per varianta costa 1$.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!