Home Stiri si noutati Northstar lupta pentru a pastra secrete documentele Loteriei din Illinois

Northstar lupta pentru a pastra secrete documentele Loteriei din Illinois

834 views

Compania angajata cu organizarea Loteriei Illinois continua lupta pentru a pastra unele documente secrete, motivand ca publicarea lor ar viola contractul cu statul si ar expune secretele companiei competitiei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

La o audiere in fata Curtii de Creante din Illinois (Illinois Court of Claims), grupul Northstar Lottery Group a sustinut ca oficialii loteriei nu au obligatia de a publica un studiu de marketing si un plan de afacere chiar daca Procurorul General din Illinois (Illinois Attorney General) l-a sfatuit ca documentele ar trebui facute publice.

Firma a cerut curtii – un corp cvasi-judiciar alcatuit din sapte judecatori numiti care audiaza dispute in care este implicat statul – sa emita un ordin temporar de restrictie si un ordin de protectie care sa scuteasca eliberarea informatiilor. Avocatul grupului Northstar, Eric Macey, a sustinut ca prin contract oficialii loteriei trebuie sa se impotriveasca oricarui efort de a obtine date confidentiale furnizate de Northstar.

“Statul a facut un acord cu noi – o promisiune expresa – de a face totul posibil pentru a proteja informatiile (noastre) confidentiale”, a spus Macey. “Ce incearca sa faca aici? Spune «Le eliberam in mod voluntar».”

Asistentul Procurorului General (Assistant Attorney General), Michael Schnitzer, reprezentand loteria, a spus ca aceasta curte nu are autoritatea de a emite ordine de restrictie sau de protectie. Platitorii de taxe la stat au dreptul de a urmari operatiunile si activitatile companiei, a spus el.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Vorbim de doua documente platite de oamenii din Illinois”, a spus Schnitzer, notand ca statul plateste companiei milioane pentru cheltuielile operationale. “Oamenii vor – si au dreptul – sa stie ce face Northstar cu acesti banii.”

Acesta este al doilea proces intentat de companie pentru a preveni divulgarea documentelor, care au fost urmarite prin cereri separate, pe baza accesului liber la informatie prevazut de documentul “Illinois Freedom of Information Act”, de Chicago Tribune si de Crain’s Chicago Business. In martie, un judecator de la Cook County Circuit Court a refuzat petitia celor de la Northstar pentru un ordin temporar de restrictie. Cateva zile mai tarziu, compania a introdus procesul curent la Curtea de Creante (Court of Claims).

Luni, doar patru din cei sapte judecatori au fost prezenti la audierea din Chicago, de la James R. Thompson Center. Un judecator a fost bolnav, in timp ce ceilalti doi s-au recuzat.

Judecatoarea Mary Patricia Burns, partenera la firma de avocatura cu conexiune politica “Burke Burns & Pinelli, Ltd”, a fost angajata anul trecut de Northstar pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute financiare intre firma si loterie, conform documentelor obtinute de Tribune.

Intr-un e-mail catre ziar, Burns a refuzat sa discute colaborarea cu Northstar, dar a spus ca s-a recuzat in ziua in care procesul a fost intentat. Judecatorul Sef Robert Sprague s-a recuzat, de asemenea, pentru ca lucreaza cu Macey la un alt caz, fara legatura cu acesta, a spus administratorul curtii, Brad Bucher.

Curtea nu a functionat luni, dar a luat problema in vedere. Nu este clar cand va fi data o hotarare.

Northstar a fost aleasa de Gov. Pat Quinn in 2010 pentru a deveni primul manager privat al unei loteriei de stat din tara si a preluat controlul in mod formal in anul urmator. De atunci, a esuat in atingerea venitului urmarit in anii fiscali 2012 si 2013 . Luna trecuta, un oficial al loteriei a spus ca firma este pe cale de a esua in atingerea obiectivelor pentru al treilea an consecutiv.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!