Home Povesti de castigatori Un barbat a aruncat bilete de loterie in valoare de 1.25 milioane...

Un barbat a aruncat bilete de loterie in valoare de 1.25 milioane de dolari

832 views

YORK, Pa. — Un barbat din Pennsylvania a aruncat din greseala la gunoi bilete de loterie castigatoare, in valoare de 1.25 milioane de dolari.

Barbatul a fost, evident, foarte suparat.

“Voi nu ati fi”, a spus Wendy Hinton, care lucreaza la Zhou Grocery de pe strada South Queen Street din York.

In data de 13 martie 2013, ea a vandut 25 de bilete Quinto — numerele 4-3-4-1-8 — unui client obisnuit al magazinului, un barbat care la acea vreme locuia la cateva blocuri distanta de magazin. Ea isi aminteste deoarece acesta juca aceleasi numere in fiecare zi – nu se stie semnificatia lor – si mereu a cumparat o gramada de bilete cu aceleasi numere – cateodata 20, alte dati 25 – printre cumparaturile zilnice la loterie care totalizau aproximativ 100$ pe zi.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

La scurta vreme de la extragere, a spus ea, barbatul a verificat numerele, dar trebuie sa le fi citit gresit si le-a aruncat la gunoi.

Cele 25 de bilete valorau 50.000$ fiecare – 1.25 milioane de dolari in total.

“A fost furios”, a spus Hinton referitor la ziua in care a aflat ca a aruncat peste un milion de dolari. “A fost asa de furios incat a jucat 400$ in acea zi.”

A fost un mister ce s-a intamplat cu biletele. Loteria din Pennsylvania a lansat o stire in februarie, avertizand detinatorii biletelor ca le pot incasa pana pe 13 martie, imaginandu-si ca acestia le-ar fi uitat printr-un sertar pe undeva sau ca nu s-au obosit sa le verifice.

Adevarul era putin diferit.

“O, nu”, a spus purtatoarea de cuvant a loteriei, Lauren Bottaro. “Uau.”

Bottaro a spus ca loteriei nu-i place cand biletele nu sunt revendicate si ca aceasta intamplare arata importanta verificarii propriilor bilete de catre jucatori.

Jackpotul de 1.25 milioane de dolari va ramane acum in Fondul Loteriei de Stat.

Jucatorii la loterie sunt de obicei sarguinciosi in verificarea biletelor. Bottaro a spus ca biletele nerevendicate sunt foarte rare, poate aproximativ un procent din biletele vandute in stat.

“Facem ce putem” pentru a-i anunta pe castigatori, a spus Bottaro. “Dar, cateodata, nu este suficient.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!