Home Povesti de castigatori Castigatorul a 2 milioane de dolari la loteria Hoosier Lottery trebuie sa-i...

Castigatorul a 2 milioane de dolari la loteria Hoosier Lottery trebuie sa-i dea fostei sotii 50,000$

855 views

Un barbat care a castigat 2 milioane de dolari la Hoosier Lottery in timp ce era separat de sotia sa trebuie sa-i dea acesteia doar 2.5 procente din castig, conform deciziei de miercuri a Curtii de Apel din Indiana.

Decizia sustine o hotarare din 2012 a Curtii Superioare Allen, conform careia Jose De Jesus Carrillo Perez a fost obligat sa-i plateasca fostei sotii, Maria Guadalupe Vidrios Zepeda, 10.000$ anual timp de cinci ani, din banii castigati cu un bilet razuibil in 2011.

Cuplul s-a casatorit in februarie 2002 si s-a separat in martie 2006, dar niciunul dintre ei nu a inaintat divortul la vremea aceea.

“In urmatorii sase ani”, a sustinut decizia curtii, “cuplul a comunicat numai de doua sau de trei ori, fara a-si amesteca bunurile, aveau conturi bancare separate si in general au trait singuri.”

In ianuarie 2011, Carrillo Perez a castigat 2 milioane de dolari. In martie acelasi an a inaintat divortul, care i-a fost acordat in 19 iunie 2012.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Dupa ce Carrillo Perez a castigat la loterie, sotia sa instrainata a dorit o parte din castig, a spus avocatul Mark C. Chambers din Fort Wayne, care l-a reprezentat pe Carrillo Perez. El a afirmat ca Vidrios Zepeda a cerut initial 1.4 milioane de dolari.

“Lucrul interesant pentru noi a fost ca cele doua parti erau separate fizic, dar nu au inaintat divortul”, a spus Chambers. “Pe plan legal erau inca casatoriti si bunurile acumulate, conform legii standard referitoare la divort, ar apartine amandurora si prezumtia ar fi ca ar trebui sa le imparta 50-50.”

“Dar acest caz a fost unic. Cand s-au despartit sotia a luat toate bunurile si nu a existat aproape nici un contact timp de sase ani pana cand Jose a castigat la loterie.”

In hotararea ca Vidrios Zepeda nu avea dreptul la o impartire egala a bunurilor din casatorie, inclusiv banii castigati la loterie, Curtea de Apel a spus ca judecatorul Charles F. Pratt de la Curtea Superioara Allen “a considerat ca separarea fizica indelungata, perioada in care nici un venit nu a fost amestecat si fiecare persoana a trait ca un individ separat, a justificat limitarea interesului echitabil (al lui Vidrios Zepeda) in ceea ce priveste castigurile la loterie.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Judecatorii din statele cu “proprietate separata”, precum Indiana, pot imparti bunurile “in orice maniera care este corecta si rezonabila si decizia depinde de situatia de fapt”, a spus Margaret Ryznar, profesoara la Indiana University Robert H. McKinney School of Law din Indianapolis.

“Deseori curtea va divide bunurile din casatorie in proportie asemanatoare de 50-50, dar ramane loc pentru abatere, in functie de judecata curtii”, a explicat ea.

“Aici, abaterea nu este surprinzatoare deoarece sotul si sotia traiau vieti in totalitate separate la momentul castigarii la loterie. Prin urmare, in timp ce acesta este un caz interesant de urmarit pentru a vedea cum divide o curte din Indiana castigurile la loterie in cazul unei casatorii instrainate, rezultatul poate diferi in cazul urmator in functie de situatia specifica acelei casatorii.”

Matthew Williams, avocatul din Fort Wayne care a reprezentat-o pe Vidrios Zepeda, nu a facut nici un comentariu.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!