Home Stiri Loto Ofiterii sub acoperire au prins vanzatori care pastrau biletele castigatoare la loterie

Ofiterii sub acoperire au prins vanzatori care pastrau biletele castigatoare la loterie

974 views

RALEIGH, N.C. — Un barbat intra intr-un magazin si cere vanzatorului sa ii verifice biletul la loterie. “Poti sa scanezi acestea si sa vezi daca este careva castigator?”, intreaba el. Vanzatorul scaneaza primul bilet si ingheata, holbandu-se la ecranul care arata ca este castigatorul a 1.000$. Vanzatorul da din cap, pune biletul la o parte si ii spune clientului “nu este nimic pe ele.”

Ceea ce nu stie vanzatorul este ca acest client este un ofiter sub acoperire, purtand o camera ascunsa care captureaza intreaga scena, inclusiv vanzatorul aruncand biletul castigator jos de pe tejghea.

Aceasta scena a avut loc in data de 3 decembrie 2010, la un magazin din Rutherford County. Vanzatorul, Michael Mace, a fost mai apoi arestat cand a incercat sa incaseze biletul de 1.000$. A primit 24 de luni cu eliberare conditionata.

Din 2009 Loteria North Carolina Education s-a alaturat autoritatilor locale pentru realizarea campaniei de protejare a jucatorilor, “Player Protection Campaign”, cu scopul de a prinde vanzatorii care inseala jucatorii la loterie.

Ofiterii sub acoperire folosesc bilete de loterie speciale, proiectate pentru a imita un bilet castigator cand sunt scanate la un terminal de loterie. Vanzatorul ar trebui sa anunte ofiterul sub acoperire, care pozeaza drept un jucator de loterie, ca biletul este castigator si ca trebuie revendicat la un oficiu al loteriei.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Comerciantii cu amanuntul care iau biletele castigatoare ale clientilor pot fi acuzati de o infractiune de Clasa H, de incercarea de a obtine bunuri prin inselaciune, sub pretexte false. In timpul ultimelor cercetari facute de loterie, care au durat 14 luni si s-au terminat in martie, sapte persoane au fost arestate, inclusiv doua in Wake County.

Loteria North Carolina Education vinde, in medie, aproximativ 2.2 milioane de bilete in fiecare zi, la peste 6.700 de comercianti de pe cuprinsul intregului stat. Prin urmare, directorul de securitate al loteriei, Moe McKnight, are de supravegheat o multime de jocuri, dar si multi patroni de magazine si vanzatori.

“Noi dorim doar sa asiguram jucatorilor o experienta placuta”, a spus el. “Ei au incredere in sistem. Se simt increzatori in securitatea si garantiile pe care le avem.”

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

McKnight a aratat doua clipuri video din timpul investigatiilor, inclusiv cel cu Mace oprind biletul castigator de 1.000$. Al doilea clip video se refera la un magazin din Charlotte, filmat la 9 decembrie 2009.

“As dori sa verific aceste bilete”, spune ofiterul sub acoperire vanzatorului.

“Nimic”, spune vanzatorul dupa scanarea biletelor.

“Niciunul?”, intreaba ofiterul. “Esti sigur?”

“Niciunul”, raspunde vanzatorul. “Niciun castigator.”

Patronul magazinului, Dipak Rajpuria, a pledat vinovat in acest caz. A primit eliberare conditionata si a pierdut licenta de a vinde bilete de loterie.

Loteria North Carolina Education inceteaza sa opereze la orice magazin la care patronul a fost acuzat si suspenda operatiunile de loterie la magazinele la care un angajat este acuzat. Magazinele nu primesc aprobarea de a relua vanzarile de bilete daca vanzatorul acuzat mai este angajat la locul respectiv.

Steve Byers, patronul unui magazin din Raleigh si comerciant de bilete la loterie, spune ca perspectiva de a incasa poate testa moralitatea vanzatorilor. El se asigura ca angajatii sai respecta regulile, pentru binele lui si al clientilor. Byers afirma ca acest lucru este o prioritate, ceva ce trebuie gestionat, pentru ca este vorba de multi bani la mijloc, existand posibilitatea ca lucrurile sa ia o cale gresita datorita tentatiei.

Pentru a ajuta la combaterea problemei, oficialii loteriei asigura scanere in tot statul, acestea permitand clientilor sa isi verifice singuri biletele. In timp ce castigatorii sunt evidenti in cazul biletelor razuibile, lucrurile nu stau la fel in cazul altor jocuri.
Oficialii loteriei sugereaza jucatorilor sa invete sa verifice singuri biletele si, de asemenea, sa isi semneze propriile bilete pe verso imediat ce le primesc.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Все фото материалы, использованные при написании статей на сайте Loto.md являются рекламными материалами, принадлежащими компании thellotter-affiliates.com и были использованы с официального разрешения данной компании. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет. Информация, размещаемая на сайте Loto.md предназначена исключительно для лиц, достигших 18 лет.
Находясь на сайте, читатель подтверждает, что он достиг совершеннолетия, онлайн лотереи и другие азартные игры являются законными в стране его проживания и тем самым он не совершает действий, которые могут быть квалифицированы как нарушение законодательства. Мы не несем ответственности за потери и убытки, которые могут понести наши читатели, которые участвуют в любых азартных играх.
Данные, публикуемые на сайте Loto.md предназначены исключительно для информационных и познавательных целей. 18+!!! Азартные игры могут причинять вред при отсутствии контроля. Пожалуйста, играйте ответственно!!!