Home Povesti de castigatori Un cuplu sarac din Forida a revendicat jumatate din jackpotul de loterie...

Un cuplu sarac din Forida a revendicat jumatate din jackpotul de loterie de 414 milioane de dolari

718 views

Avea mai putin de 5 dolari la ea cand a declarat falimentul in urma cu doi ani, dar marti, aceasta doamna din Merritt Island, Florida, a tinut in mana un cec de peste 200 milioane de dolari, suma castigata la loterie.

Documentele curtii federale arata ca proprietatea personala a doamnei Robyn Ann Collier, la data de 30 aprilie 2012, consta din 4.73$ in numerar. In luna februarie, anul curent, prietenul ei si-a pierdut slujba detinuta in cadrul unei companii constructoare de barci, a afirmat avocatul lor, David Presnick.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Dar in luna martie, Collier a cumparat un bilet de loterie la Mega Millions de la o benzinarie Sunoco din South Courtenay Parkway, Merritt Island, conform unei declaratii. Ea si prietenul ei, Raymond Moyer, au avut numerele castigatoare.

“Nu am stiut ca am castigat decat a doua zi dimineata cand numerele erau la stiri”, a declarat Collier. “Am pus pauza pe TV si am fugit sa iau biletul pentru a verifica a doua oara numerele si cand am realizat ca se potriveau toate am sarit de pe canapea de emotie si i-am spus lui Raymond ca am castigat.”

“Nu am crezut-o pana nu am vazut magazinul de unde am cumparat biletul la stiri”, a declarat Moyer. “A fost un soc cu siguranta, dar este un noroc incredibil care ne va permite sa facem multe lucruri pe care nu am avut ocazia sa le facem inainte.”

Castigatorii din Merritt Island au impartit jackpotul de 414 milioane de dolari cu un alt castigator din Maryland – nimeni nu a revendicat inca acest premiu.

Castigurile au fost acordate intr-o plata forfetara: 115,448,968$. Conform purtatoarei de cuvant a Loteriei Florida, Shelly Gerteisen, banii au fost depozitati in trustul “Cobie and Seamus Trust”, denumit dupa cainii lui Moyer si Collier. Membrii trustului sunt Moyer si Collier. Gerteisen a explicat ca un trust nu este ceva neobisnuit pentru castigatorii de jackpoturi mari la loterie.

Collier a declarat ca intentioneaza sa lucreze in continuare. Moyer a spus ca vor face investitii si vor calatori — vrea s-o duca pe Collier in Irlanda.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.