Home Povesti de castigatori Castigatorul jackpotului la Mega Millions din Maryland si-a revendicat premiul

Castigatorul jackpotului la Mega Millions din Maryland si-a revendicat premiul

625 views
SHARE

Castigatorul a ales sa ramana anonim.

Comerciantul norocos a castigat un bonus de 100,000 $.

Al doilea jackpot Mega Millions ca marime castigat in Maryland vreodata a fost revendicat in tacere la sfarsitul saptamanii trecute.

Norocosul din Maryland a cumparat unul din cele doua bilete castigatoare la extragerea din 18 martie pentru jackpotul Mega Millions de 414 milioane de dolari. Un cuplu din Florida a revendicat saptamana trecuta cel de-al doilea bilet, care a fost vandut in statul lor.

Jackpotul a adus detinatorilor celor doua bilete din Maryland si Florida, inainte de achitarea taxelor, cate 115.5 milioane de dolari pentru fiecare in urma optiunii de plata in numerar, selectata de castigatori. Dupa achitarea taxelor, castigatorul din Maryland ramane cu 76.4 milioane de dolari.

Norocosul castigator a decis sa ramana anonim, optiune valabila in Maryland pentru castigatorii de jackpoturi.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

“Trebuie sa joci ca sa castigi”, a spus misteriosul castigator oficialilor Loteriei Maryland, imprumutand sloganul folosit de Loterie in urma cu mai multi ani. “Trebuie sa-ti joci numerele norocoase.”

“Suntem incantati ca Maryland, inca o data, a fost gazda unui castigator al jackpotului Mega Millions”, a spus Stephen Martino, directorul Loteriei Maryland si al Agentiei pentru Controlul Jocurilor de Noroc (Gaming Control Agency). “Toata lumea are de beneficiat cand un bilet castigator al jackpotului este vandut in Maryland. Acest jackpot castigat a adus statului Maryland venituri fiscale binevenite si neanticipate.”

Aceste “venituri fiscale neanticipate” se ridica la peste 10.1 milioane de dolari datorita optiunii de plata in numerar.

Biletul norocos al castigatorului din Maryland provine de la “Lady’s Liquors”, situat la 6474 Crain Highway din La Plata. Pentru ca a vandut biletul castigator comercianul primeste un bonus de 100,000 $.

Acest moment marcheaza primul jackpot Mega Millions castigat in Maryland in acest an, fiind precedat de doua jackpoturi castigate in anul 2013, unul de catre un barbat din Anne Arundel County care a revendicat premiul de 189 milioane de dolari in octombrie si celalalt de catre un cuplu din Mt. Airy care a castigat 26 milioane de dolari in februarie. Maryland a cunoscut cel mai mare jackpot castigat in istoria sa in martie 2012, cand trei castigatori au revendicat premiul de 218.6 milioane de dolari.

La nivel national cel mai mare jackpot Mega Millions castigat pana in prezent este cel de 656 milioane de dolari de la extragerea din 30 martie 2012, impartit de castigatorii din Illinois, Kansas si Maryland. Jocul multi-statal este jucat in 45 de state si in jurisdictiile lor.

Daca doriti sa va incercati norocul jucand online, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe situl TheLotter.com.

Сайт лотерей РейтингЛотереиСиндикаты
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Thelotter51 + мировые лотереи онлайн37 Синдикатов
logo thelotterplay loto5 stele lotoобзор Jackpot16 + мировые лотереи онлайн1 + Синдикатов